Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Nationale Secretaressedag

Vergeet Secretaressedag niet: laat je waardering zien!

Het belang van secretaresses mag niet onderschat worden. Ze zijn vaak het gezicht en de stem van een bedrijf of organisatie en dragen op veel vlakken bij aan het succes. Secretaresses zijn verantwoordelijk voor uiteenlopende taken en worden veelal gezien als de duizendpoot die van alle markten thuis is. Kort gezegd: de steun en toeverlaat van elk succesvol bedrijf.

Toon je waardering op met een cadeaukaart van KaartDirect. Kies uit een ruim aanbod van cadeaubonnen, van bloemen tot een uitje, en van dineren tot ontspannen. Bestel nu je cadeaukaart en maak van Secretaressedag een onvergetelijke dag!

Wanneer is het Secretaressedag?

In de Verenigde Staten is de Dag van de Secretaresse opgericht in 1942 uit blijk van waardering. Later, in 1989, is deze dag erkend en overgenomen in Nederland en kennen wij het als de Secretaressedag. Deze dag wordt iedere jaar op de derde donderdag van april gevierd en worden secretaresses in het zonnetje gezet.

Bij KaartDirect ben je aan het juiste adres voor een leuke cadeaukaart om je waardering te uiten. Dit is het uitgelezen moment om collega's met een ondersteunende functie in het zonnetjes te zetten (een assistente, office manager, baliemedewerker, etc.). Zij verdienen allemaal wat extra verwennerij! Hieronder vind je onze beste cadeautips voor deze speciale dag:

Een bloemetje naar keuze

Met een bos bloemen aan komen zetten op kantoor is altijd een goed idee, maar lang niet iedere secretaresse werkt nog iedere dag op locatie. Hoe leuk is het dan je om je secretaresse zelf een mooi boeket te laten kiezen? Met een Bloemen Cadeaukaart kiest de secretaresse zelf een mooi boeket uit (voor thuis of op kantoor) of juist een plantje waar nog lang van genoten kan gaan worden.

Geef een diner cadeau

Van al dat werken zal het maagje zeker gaan knorren. Trakteer daarom op een diner naar keuze met de RestaurantCadeau kaart. Met ongeveer 400 restaurants die de RestaurantCadeaukaart accepteren gun jij je secretaresse een mooie en smaakvolle avond.

Even ertussen uit!

Gun jij je secretaresse wat ontspanning? Geef haar dan een cadeaubon van Weekendjeweg of Airbnb, zodat ze er even tussenuit kan. Met deze cadeaubonnen kan ze een weekendje weg naar het buitenland boeken, of lekker vakantie vieren in eigen land.

Bij KaartDirect vind je nog veel meer cadeaukaarten voor onvergetelijke 'belevenissen'. Houd je secretaresse bijvoorbeeld van een goed feestje? Dan is de Festival Cadeaukaart een leuk alternatief. Hiermee kunnen tickets gekocht worden voor live evenementen en festivals.

Thuis de rust te vinden

Geef je secretaresse wat welverdiende ontspanning met een cadeaubon van H&M Home of Rituals. Om extra gezelligheid in huis te creëren zit je met een H&M Home cadeaubon goed. Je kunt er terecht voor leuke accessoires, of zelfs meubels. Geniet van heerlijke geuren met een Rituals gift card en kom tot rust met de verzorgingsproducten. Deze cadeaubonnen zijn perfecte manieren om te laten zien hoeveel je waardeert wat je secretaresse doet. Ze zullen zeker in de smaak vallen en helpen om de dagelijkse routine aangenamer te maken.

Een luxe cadeau is altijd van harte

Wil je je secretaresse verrassen met een cadeau dat altijd in de smaak valt? Kies dan voor een cadeaukaart van de Bijenkorf! Dit luxueuze warenhuis biedt een uitgebreide selectie van (designer) mode en accessoires, evenals tal van artikelen voor in huis. Met een Bijenkorf cadeaukaart kan je secretaresse zelf iets moois uitzoeken, of het nu gaat om een nieuwe outfit, een chique accessoire voor een speciale gelegenheid, of een stijlvolle decoratie voor in huis.

De meest veelzijdig cadeaukaart

Weet je niet precies wat echt in de smaak zal vallen bij je secretaresse? Kies dan de KaartDirect Keuze cadeaukaart. Je secretaresse heeft dan het volledige assortiment van KaartDirect beschikbaar om uit te kiezen. Zo geef je altijd een geschenk waarvan je zeker weet dat het in de smaak zal vallen.

 
KaartDirect Logo Icon