Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Bouw het elftal van je dromen in FIFA 23

Chris Hofman
Bouw het elftal van je dromen in FIFA 23

Heb jij het aankomende weekend al een date gepland met je PlayStation om de nieuwe FIFA te gaan spelen? FIFA 23 is vanaf vandaag verkrijgbaar op de PlayStation 4 en PlayStation 5, dat betekent dat we ons voetbaltenue weer aan mogen trekken. Deze editie van FIFA zit vol met (nieuwe) content en verschillende speelmodi. Lees deze blog door om meer te weten te komen over de nieuwste features en wat je nodig hebt om een onverslaanbaar FIFA Ultimate Team samen te stellen.

Nieuwe en bekende features

Speel de carrière modus en volg het verhaal van een voetballer die zich naar de top werkt. Ook heb je de mogelijkheid om je als coach te bewijzen door je eigen team naar de eeuwige roem te brengen. In de FIFA World Cup speel je de aankomende wereldkampioenschappen: het WK 2022 in Qatar en het WK 2023 vrouwenvoetbal in Australië en Nieuw-Zeeland. 
De FIFA Pro Clubs zijn weer van de partij. In deze online modus creëer je de ultieme profvoetballer en speel je samen met vrienden in een team. Vergeet ook niet Volta uit te proberen, waar je casual straat- en indoorvoetbal kunt spelen in verschillende modi. Daarbij zijn er op het gebied van gameplay erg veel verbeteringen doorgevoerd. Dankzij HyperMotion2, beschikbaar op de PlayStation 5, zijn bewegingen nog realistischer. In combinatie met verfijnde controls krijg je een van de meest realistische voetbalervaringen ooit.

Met vrienden online gamen

Ga jij FIFA 23 kopen voor de PlayStation? Dan is het aan te raden om er een PS Plus lidmaatschap bij aan te schaffen. Met deze service van Sony PlayStation haal je meer uit FIFA 23.  Speel samen met je vrienden online of ga los in FIFA Ultimate Team. Bij KaartDirect koop je eenvoudig tegoed voor alle beschikbare varianten van het PlayStation Plus abonnement: Essential, Extra of Premium. Allemaal geschikt om online te strijden met de nieuwste telg van de FIFA franchise. 

Bouw je FUT droomteam met FIFA punten

FIFA Ultimate Team (FUT) is het populairste onderdeel van de FIFA game. Alles draait om het samenstellen van je eigen droomteam. Aan jou de taak om online zo veel mogelijk wedstrijden te winnen van spelers over de hele wereld. Denk jij de beste te zijn? Doe dan mee aan de weekend league ‘and put your money where your mouth is'. Daarvoor moet je wel een zeer goed team hebben. De beste spelers verzamel je door FIFA packs te openen of te handelen op de transfermarkt.

De beste spelers voor je team verzamelen

Door veel te spelen in FIFA 23 verzamel je FUT coins. Met deze coins is het onder andere mogelijk om spelers uit de transfermarkt voor je team te kopen. Zie dit als een veilinghuis waar je voetbalspelers kunt kopen om aan je team toe te voegen. Houd er rekening mee dat je veel tijd in FIFA 23 moet stoppen om genoeg coins bij elkaar te sparen voor topspelers. Deze worden altijd voor hoge prijzen in de markt gezet.

Een andere veel gekozen optie is je kans wagen met FIFA packs. Door deze pakketjes te openen ontvang je een willekeurige voetballer. Hoe meer je van deze packs opent, hoe groter de kans is dat je een topspeler krijgt om toe te voegen aan je elftal. Voetballers die je niet nodig hebt kan je aanbieden op de transfermarkt. 

FIFA 23 punten kopen

De FIFA points worden gebruikt om FIFA packs te openen en kunnen gekocht worden in de PlayStation Store. Bij KaartDirect heb je de mogelijkheid om PlayStation tegoedkaarten met verschillende waardes te kopen, zodat jij je het ultieme elftal kunt bouwen. Een PlayStation kaart van 10 euro is goed voor 1.050 FIFA punten, 50 euro wissel je in voor 5.900 FIFA punten. Ben je opzoek naar een andere waarde? Bekijk dan hier ons volledige aanbod.

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €25

€25,-

PlayStation Store code €25

PlayStation Store code €40

€40,-

PlayStation Store code €40