Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

PlayStation tegoedkaart

PlayStation kaart kopen? Direct geleverd

In de PlayStation Store vind je werkelijk alles voor de PS4 & PS5: games, uitbreidingen, downloadable content (DLC), thema’s, abonnementen en meer. Met een PlayStation kaart voeg je eenvoudig tegoed aan je account toe, zonder dat je een betaalmethode hoeft te koppelen. Door ons brede aanbod aan PlayStation kaarten je altijd de juiste hoeveelheid tegoed binnen handbereik. Opzoek naar een leuk cadeau voor een gamer? Het is ook ontzettend leuk om iemand met PlayStation tegoed te verrassen.

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €25

€25,-

PlayStation Store code €25

PlayStation Store code €40

€40,-

PlayStation Store code €40

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €60

€60,-

PlayStation Store code €60

PlayStation Store code €80

€80,-

PlayStation Store code €80

PlayStation Store code €100

€100,-

PlayStation Store code €100

PlayStation Store code €120

€120,-

PlayStation Store code €120

PlayStation Store code €150

€150,-

PlayStation Store code €150

PlayStation Store code €200

€200,-

PlayStation Store code €200

PlayStation Store code €250

€250,-

PlayStation Store code €250

PlayStation Store PNG Logo

Wat vind je in de PlayStation Store?

Wil je games kopen voor de PlayStation? Dan ben je aan het juiste adres bij de PlayStation Store! Dit is de digitale winkel van Sony, waar je voor de PlayStation content kunt kopen. Je bezoekt de PSN Store via een PlayStation console (PS3, PS4 of PS5), maar ook via de webbrowser kun je de gehele catalogus bekijken. In de PSN Store vind je nogal wat: thema’s, avatars (voor je profiel), uiteraard games, lidmaatschappen en extra content. Je kunt op verschillende manieren aankopen doen in de PS Store. Dit kan door je bank- of creditcardgegevens te koppelen aan je account, of doormiddel van een PlayStation kaart. Bij KaartDirect bieden wij PlayStation tegoed kaarten aan: er hoeft geen betaalmiddel gekoppeld te worden aan je account en je houdt controle over wat er wordt uitgegeven. Via een PlayStation kaart voeg je saldo toe aan je digitale PlayStation portemonnee, en koop je alles wat je wilt in de PSN Store.

KaartDirect biedt verschillende PSN cards

Een PlayStation kaart 10 euro kopen? Bij KaartDirect bieden wij nog veel meer. Je koopt al een PlayStation kaart vanaf 10 euro en daarnaast hebben wij voor de wat kleinere aankopen in de PlayStation Store ook PSN cards van 20 en 25 euro beschikbaar. Ben je opzoek naar een groter bedrag, om bijvoorbeeld een spel te kopen? Dan bieden wij ook PlayStation tegoed kaarten van € 40, € 50 en € 60 aan. Ben je van plan groots uit te pakken? Bijvoorbeeld een Deluxe Edition van een game kopen of meerdere exclusieve titels van Sony? Dan vind je in ons assortiment zelfs € 100 PlayStation tegoed en een ter waarde van 120 euro. Met zoveel mogelijkheden heb je altijd het juiste bedrag in je PlayStation portemonnee.

In de PSN Store kan je ook terecht om PlayStation Plus te kopen. PS Plus is verkrijgbaar in drie varianten (tiers): PlayStation Plus Essential, Extra en Premium. Als je genoeg tegoed hebt in je PlayStation portemonnee koop je het abonnement wat voldoet aan je wensen. Wil je het exacte bedrag hebben voor deze PlayStation online service? Een PS Plus kaart koop je bij KaartDirect met het bedrag wat je nodig hebt voor een PlayStation online lidmaatschap van 3 of 12 maanden.

Snel en eenvoudig PlayStation tegoed kopen

Bij KaartDirect is het bestellen van PSN kaarten ontzettend eenvoudig en snel geregeld. Als je een keuze hebt kunnen maken uit de verschillende PlayStation kaarten, dan stop je deze in je winkelwagentje. Zodra je hebt afgerekend, krijg je de PlayStation tegoedcode op je scherm te zien. Alle tegoedcodes worden voor de zekerheid naar je mailadres verstuurd, zodat je deze op ieder moment beschikbaar hebt. Wil je iemand een PlayStation kaart cadeau doen? Je hebt bij ons ook de mogelijkheid om een PlayStation kaart als (digitale) cadeaukaart te versturen.