Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Bereid je voor op de release van FIFA 23

Robbert Snijder
Bereid je voor op de release van FIFA 23

Het is het bijna zover: vanaf 30 september is FIFA 23 beschikbaar op de PS4 & PS5. Speel het elftal van je dromen bij elkaar in FIFA Ultimate Team (FUT) en probeer zo veel mogelijk overwinningen te behalen in de Weekend League. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe gameplay elementen toegevoegd, die FIFA 23 nog beter maken. Zo weet de HyperMotion2-technologie (beschikbaar op de PS5) de bewegingen van voetballers nog realistischer na te bootsen en kun je voor het eerst damesclubvoetbal spelen. Later dit jaar worden de FIFA World Cups (dames & heren) als gratis content updates toegevoegd. Voldoende redenen om je voor te bereiden op de komst van FIFA 23! Wij vertellen je hoe je het beste warm kunt draaien voor deze nieuwe editie.

Het verschil tussen de Standard en Ultimate Edition van FIFA 23

FIFA 23 is in twee varianten verkrijgbaar in de PlayStation Store: de Standard en de Ultimate Edition. Wij hebben de volledige inhoud van deze edities voor je op een rij gezet.

De Standard & Ultimate Edition van FIFA 23 bevatten beide:

   - EA SPORTS™ FIFA 23 voor de PS5™ of PS4™

   - Niet-verhandelbaar FUT Team of the Week 1-speler

   - Kylian Mbappé-leenitem (5 FUT-wedstrijden)

   - FUT Ambassadeur-leenspelerkeuze voor 3 FUT-wedstrijden

   - Speltype Carrière Talent van eigen bodem, lokale jeugdspeler met wereldklasse-potentieel

Exclusieve extra’s in de Ultimate Edition:

   - EA SPORTS™ FIFA 23 voor de PS5™ en PS4™

   - 4.600 FIFA-punten

   - Early Access

   - Niet-verhandelbaar FUT Ones to Watch-item

   - Niet-verhandelbaar TOTW 1-speler

De nieuwe FIFA eerder spelen

Hoe zorg je ervoor dat je op de dag van release al een sterk elftal hebt opgebouwd? Door de FIFA 23 Ultimate Edition in de PlayStation Store te pre-orderen! Wanneer je een fanatieke FIFA-speler bent is dit een must-have. Deze editie biedt een groot voordeel: je kunt de nieuwe FIFA drie dagen voor de officiële release al spelen! Zo heb je een flinke voorsprong op andere spelers en heb je tijd om te wennen aan FIFA 23. Daarnaast ontvang je maar liefst 4.600 FIFA punten om spelers mee aan te schaffen en in je Ultimate Team op te stellen. 

Ben je van plan om de Standard Edition van FIFA 23 te kopen? Zorg er dan voor dat je de digitale versie voor de 30e in de PlayStation Store pre-ordered. Het spel wordt voor de release op de achtergrond gedownload, zodat jij hem op de dag van release direct kunt spelen. Je hoeft niet tot laat in de middag bij de brievenbus te wachten op de postbode of langs een winkel om FIFA 23 te kopen. Met de start van de nieuwe dag ben je direct klaar voor je eerste potje.

Met FIFA Punten snel je team opbouwen

FUT-punten komen altijd van pas wanneer er een nieuwe FIFA-game wordt uitgebracht. Je team opbouwen zal ook nu weer bloed, zweet en tranen kosten. Gelukkig is er een shortcut beschikbaar: FIFA punten kopen met PlayStation tegoed. Voor 25 euro koop je al 2.800 FIFA punten in de PlayStation Store. Op deze manier hoef je niet eerst uren te spelen en kan je direct de spelersmarkt betreden om je dreamteam te bouwen.

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10