Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De PlayStation Summer Sale 2023 is volop bezig!

Roy Wijkstra
De PlayStation Summer Sale 2023 is volop bezig!

Tijdens deze zonovergoten periode duiken we in de PSN Store in, de Summer Sale is namelijk volop bezig! Tot 16 augustus staat de digitale winkel van Sony vol met topdeals. Of je nu op zoek bent naar exclusieve titels voor de PlayStation of andere bekende games, er zit ongetwijfeld iets voor jou tussen. In de PSN Store vind je nu talloze aantrekkelijke aanbiedingen die je absoluut niet mag missen. Zowel voor de PlayStation 4 als PlayStation 5 lopen de kortingen op tot maar liefst 75%! Omdat het aanbod overweldigend kan zijn, licht KaartDirect de meest opvallende game deals voor je uit.

Geweldige games, met flinke korting

Ben je een grote fan van Harry Potter? Dan is Hogwarts Legacy (PS5) voor €59,99 een must-have. Beleef een magisch avontuur terwijl je door de gangen van de tovenaarsschool Hogwarts dwaalt. Heb je een voorliefde voor fantasierijke werelden? Kies dan voor Elden Ring. In deze game is het aan jou om rust en orde te herstellen in de Lands Between en jezelf te kronen tot de nieuwe Elden Lord. Nu beschikbaar voor €48,99 (PS4 & PS5).

Enkele andere games die de moeite waard zijn: Dead Island 2 (PS4 & PS5) voor €52,49, de Deluxe Edition van Star Wars Jedi: Survivor (PS5) voor €74,99 en natuurlijk FIFA 23 Ultimate Edition. Scoor nu deze voetbalgame met 60% korting voor zowel de PS4 als de PS5. Voor slechts €39,99 kun je beginnen met het samenstellen van je droomteam.

Bovendien zijn er twee pareltjes van Sony die je niet mag missen. Gran Turismo 7 (PS4 & PS5) is nu verkrijgbaar voor €59,99. Met verbluffende graphics staat in deze game de passie voor auto's centraal. Heb je een PS VR2? Dan zal racen op de PlayStation nooit meer hetzelfde zijn! Als je wilt weten hoe het verhaal van Kratos en Atreus verdergaat, dan is God of War: Ragnarök (PS4 & PS5) een must. Met 25% korting kun je deze game nu voor €59,99 in huis halen, een fantastische deal voor een episch avontuur in de Noorse mythologie.

PlayStation kaarten kopen bij KaartDirect

Wil je zo snel mogelijk je deals binnenhalen? Bij KaartDirect bieden we verschillende PlayStation kaarten aan waarmee je jouw PSN wallet kunt opwaarderen. Zo gaat het betalen snel en eenvoudig en kun je met een vast budget werken. Want we weten allemaal hoe verleidelijk het is om 'nog één game' aan het winkemandje toe te voegen...

Dankzij onze uitgebreide selectie PlayStation cards vind je altijd de beste waarde voor de PlayStation Summer Sale. We bieden PSN cards aan vanaf 10 euro. Heb je een ander bedrag nodig? Dan hebben we ook PSN cards van 40, 60, 100 euro en meer. Dit is je kans om te genieten van topgames voor de PlayStation, maar vergeet ook zeker niet om te genieten van het zonnetje (als die er is).

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10