Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

PlayStation 5 gescoord? Lees onze opstarttips!

Chris Hofman
PlayStation 5 gescoord? Lees onze opstarttips!

We hebben er even op moeten wachten, maar gelukkig is het eindelijk eenvoudiger om een PlayStation 5 te bemachtigen. Ben je recentelijk de gelukkige eigenaar van een PS5 geworden? Dan heeft KaartDirect een aantal handige opstarttips voor jou op een rijtje gezet! We gaan niet flauw doen en zeggen dat je als eerste de stroomkabel moet aansluiten op de PS5. Wel geven we je een aantal tips om het meeste uit je nieuwe console te halen. Als je deze checklist volgt, dan staat jou een geweldig avontuur te wachten met je nieuwe PlayStation 5.

Ontdek de DualSense met Astro’s Playroom

Astro’s PlayRoom is gratis te spelen en staat voorgeïnstalleerd op je PlayStation 5. Het is de perfecte game om de alle functionaliteiten van de DualSense controller te ontdekken. Er zitten flink wat slimme features in verwerkt, die jouw game-ervaring tot een hoger niveau tillen. Waar moet je zoal aan denken? Door de haptische feedback in de controller, voel je op meerdere plekken iets gebeuren. Als het bijvoorbeeld in de game regent, dan voel je de regendruppels als het ware onder je handpalmen. De adaptieve L2 en R2 triggers geven weerstand, met een pistool schieten of een pijl en boog spannen voelt nu levensecht aan! De DualSense is sinds 26 januari 2023 ook als pro versie verkrijgbaar: de DualSense Edge. Het is een echte aanrader als je graag competitieve games speelt.

Speel gratis games

Wil je online strijden tegen andere spelers en van exclusieve korting gebruikmaken PlayStation Store? Dan heb je een PlayStation Plus abonnement nodig. Het lidmaatschap biedt nog veel meer, je hebt namelijk meteen games beschikbaar om te spelen op je nieuwe PS5! Bij elke variant op het PS Plus abonnement krijg je toegang tot de PlayStation Plus Collection. Dit is een selectie van de beste PS4-games die je niet mag missen. Let op: vanaf 9 mei 2023 verdwijnt de PS Plus Collection uit PlayStation Plus, voeg daarom de games voor die tijd toe aan je bibliotheek. Zolang je een actief abonnement hebt, kun je deze gewoon blijven spelen. Ga je voor PS Plus Extra of een Premium abonnement, en dan heb je altijd een hele bibliotheek aan games beschikbaar.

De vetste exclusieve PlayStation titels

Sla je slag in de PlayStation Store om de voortreffelijke games van Sony te spelen. Om te beginnen is God of War: Ragnarök een geweldige ervaring die je gespeeld moet hebben. Zo zijn er nog wel meer games uit de stal van Sony beschikbaar: Ratchet & Clank: Rift Apart, Horizon Forbidden West en Gran Turismo 7. Het is ook een mooie gelegenheid om The Last of Us Remake te spelen, zeker nu er een topserie te zien is op HBO Max.

Er zijn zoveel games die je met de PlayStation 5 in topkwaliteit kunt spelen. Het is daarom aan te raden om met een PlayStation kaart wat tegoed op je account te zetten. Door een PlayStation card te gebruiken, hoef je geen betaalmiddel te koppelen aan je PSN Store account. Zo houd je eenvoudig je uitgaven onder controle. PS Plus kopen bij KaartDirect is net zo eenvoudig: voer de code in de PSN Store en maak gebruik van het tegoed.

Met al deze tips in je achterhoofd, weten wij zeker dat jij voorlopig prima kunt vermaken met je nieuwe console. Heel veel plezier toegewenst met je PlayStation 5!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

€59,99

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

€99,99

PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

€119,99

PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht