Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Beleef een magisch avontuur in Hogwarts Legacy

Chris Hofman
Beleef een magisch avontuur in Hogwarts Legacy

Iedere Harry Potter fan heeft het zich weleens afgevraagd: op welke afdeling zal de sorteerhoed mij plaatsen? Die vraag kan eindelijk beantwoord worden in Hogwarts Legacy. De game speelt zich af voor de boeken, in het jaar 1890. Je reist af naar Zweinstein (Hogwarts), de Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, om daar als een ware heks of tovenaar het avontuur aan te gaan. Het is niet zomaar een avontuur, maar een queeste vol mysterie. Rondom de school is er een groot gebied te verkennen waar van alles te beleven is. Vergeet het niet om ook netjes de lessen te volgen, anders word je nooit een bedreven magiër...

Kies je favoriete afdeling

Voor jij de schoolbanken in kunt, moet er als eerst een afdeling gekozen worden op Hogwarts: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw of Slytherin. Jouw keuze heeft impact op wat je in de game meemaakt. Zo heeft elke afdeling bijvoorbeeld een eigen gezamenlijke ruimte en zijn er exclusieve opdrachten om te voltooien. Kies dus zorgvuldig bij wie jij je aansluit.

Van Flipendo tot Avada Kedavra!

Er zijn heel veel soorten spreuken die je zult leren in Hogwarts Legacy. Deze verschillende van nuttige spreuken waar jij objecten mee kunt manipuleren of destructieve spreuken om jezelf te verdedigen. Ben jij iemand die zich aangetrokken voelt tot de 'Dark Arts'? Dan hebben we goed nieuws, er is namelijk een mogelijkheid om de onvergeeflijke vloeken te leren. Alleen is natuurlijk de vraag of je hetzelfde pad wilt bewandelen als Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden.

Met de bezemsteel op verkenningstocht

Even geen zin om tijdens de les een magisch drankje te brouwen? Stap op je bezemsteel en verken de gebieden rondom Hogwarts. Breng een bezoekje aan ' The Forbidden Forest' en je weet zeker dat je iets huiveringwekkends zal treffen. Of red de bijzondere beesten die rondom de school leven van stropers. Neem vooral ook een kijkje in de verschillende grotten, dorpjes en ruïnes: wie weet wat jij er allemaal tegenkomt.  

Extra voordeel op de PlayStation

Vergeet ook niet regelmatig Hogsmede te bezoeken, een bruisend dorp waar je alle benodigdheden voor Hogwarts kunt vinden. Van nieuwe bezemstelen tot kleding, maar ook recepten voor brouwsels en spreuken. Als je Hogwarts Legacy voor de PlayStation 4 of 5 koopt dan krijg je ook nog eens toegang tot een exclusieve quest: The Haunted Hogsmede Shop. Een duister verhaal met als resultaat dat je na voltooiing een eigen shop kunt openen! Een goede reden om met PlayStation tegoed de game in de PSN Store te halen. Hogwarts Legacy is ook beschikbaar voor de Xbox, Nintendo Switch en PC.

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €25

€25,-

PlayStation Store code €25