Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Eenvoudig en snel PlayStation Plus kopen

Chris Hofman
Eenvoudig en snel PlayStation Plus kopen

Extra voordeel met PlayStation Plus

PlayStation Plus is een service van Sony, die te gebruiken is op de PlayStation consoles. Als je in het bezit bent van een PS4 of PS5, kan je gebruikmaken van deze abonnementsservice. Waarom zou je PS Plus abonnement nemen? Omdat je toegang krijgt tot een hoop extra's waarmee je het meeste uit je console haalt! PlayStation heeft drie verschillende soorten abonnementen beschikbaar, allen met hun eigen voordelen. Zo biedt PS Plus Essential de basis features van het lidmaatschap. Je krijgt toegang tot cloud saves, kan je online gamen met andere mensen, krijg je maandelijks twee of meer gratis games en exclusieve kortingen in de PSN Store. Als je een PS5 hebt, krijg je ook nog eens toegang tot de games uit de PS Plus Collection, dit is een selectie van de beste PS4 titels. 

Verschillende soorten lidmaatschappen

PlayStation Plus kopen is dus een verstandige keuze als je graag andere games wilt ontdekken. Wil je hier alleen maar meer van? Dan is het PlayStation Plus Extra abonnement een mooie optie. Naast alle basis features van Essential, krijg je ook toegang tot meer dan 400 PS4 en PS5 games, die periodiek met nieuwe titels aangevuld worden. Met PlayStation Plus Premium krijg je alles van de eerder genoemde PS Plus abonnementen, en ook toegang tot een brede selectie aan klassieke games die verschenen voor de PS1, PS2, PS3 (streaming) en PSP.

PlayStation Plus tegoedkaart inwisselen

De PlayStation Plus kaarten werken hetzelfde als een PlayStation kaart. Het voordeel van deze kaarten is dat je precies het bedrag koopt wat nodig is om het gewenste lidmaatschap mee te kopen. De PS Plus code die je direct na het uitvoeren van de betaling ontvangt, los je in op je PlayStation account. Je digitale portemonnee wordt aangevuld met het exacte bedrag om je nieuwe Plus lidmaadschap te kopen in de PlayStation Store.

Bij KaartDirect heb je veel opties

PlayStation Plus kopen doe je op verschillende manieren. Zo koppel je bijvoorbeeld je bankgegevens met je account van Sony, om digitaal in de PSN Store je abonnement te kopen die je wilt. Hierbij heb je de keuze om het elk jaar te verlengen met een automatische incasso. Wil je controle houden over wat er uitgegeven wordt? Dan is PlayStation Plus kopen bij KaartDirect ideaal voor jou. Wij biede alle varianten PS Plus kaarten aan, voor een periode van 3 of 12 maanden. Zo hebben wij voor PlayStation Plus Essential een 3 maanden en een 12 maanden kaart. Plus Extra koop je bij KaartDirect voor 3 maanden of als 12 maanden kaart. Uiteraard zijn er ook kaarten voor een kwartaal of een jaar te koop voor PlayStation Plus Premium.

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

€24,99

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

€59,99

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Plus Extra - 3 maanden (tegoed)

€39,99

PlayStation Plus Extra - 3 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

€99,99

PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Plus Premium - 3 maanden (tegoed)

€49,99

PlayStation Plus Premium - 3 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

€119,99

PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht