Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De vetste games van dit moment!

Lennard Verhage
De vetste games van dit moment!

Week in, week uit komen er nieuwe games uit voor spelcomputers en de PC. Met name het eerste kwartaal van 2022 is buitengewoon druk. Veel games zijn vorig jaar uitgesteld, waardoor er nu heel veel titels achter elkaar worden uitgebracht. Maar welke games zijn de echte hoogvliegers die je zeker moet spelen? Wij hebben vier titels bij elkaar gezocht die absoluut de moeite waard zijn!

Horizon: Forbidden West (PlayStation) - Aloy heeft na haar avonturen in Horizon: Zero Dawn korte metten gemaakt met de nodige gevaren, al blijkt dit slechts begin. Er doemt een groot gevaar op en de oorsprong van dit kwaad is te vinden in het ‘Forbidden West’. Aloy zal de veilige landsgrenzen moeten verlaten en het verboden westen intrekken. Tijdens haar reis naar het onbekende komt ze in aanraking met nieuwe stammen, vijanden en zet ze voet in vervallen steden. Een hooggewaardeerde opvolger die zeker de moeite waard is!

Pokémon Legends: Arceus (Nintendo Switch) - Nintendo en Game Freak hebben het dit keer eens helemaal anders aangepakt. Een Pokémon avontuur in volledig 3D, hetgeen waar liefhebbers al jaren om vragen. Het avontuur gaat terug naar de roots van Pokémon, waarin je als een soort onderzoeker op pad gaat om meer over deze mysterieuze wezens te weten te komen. Deze game staat te boek als één van de beste Pokémon games ooit die echt wat nieuws brengt. Elke Pokémon fan, of Nintendo Switch bezitter zou deze game moeten spelen. Wil je hem direct spelen? Je bestelt Pokémon Legends: Arceus voor de Nintendo Switch op deze pagina

Gran Turismo 7 (PlayStation) - Een van de meest realistische autosimulator, die voor iedereen toegankelijk is. Neem plaats in gewone boodschappenauto’s om de feeling te krijgen en werk jezelf omhoog. Race credits bij elkaar om auto’s vrij te spelen om uiteindelijk in de snelste racemonsters ter wereld plaats te nemen. Denk dan aan Ferrari’s, Bugatti’s, maar ook conceptauto’s die net zo snel als een raket zijn. Daarbij kan je rekenen op een hyperrealistische besturing en simulatie van het rijden. Dit op bekende circuits die op ongekend hoog visueel niveau getoond worden! Gran Turismo 7 is dé game voor autoliefhebbers.

Elden Ring (PlayStation, Xbox & PC) - FromSoftware staat bekend om zijn zeer uitdagende games die je afstraffen als je een foutje maakt. Een uitdaging mag dus ook verwacht worden van Elden Ring, die zich in een open wereld afspeelt en waarin je op zoek gaat naar de fragmenten van het wetboek om de orde te herstellen. Het verhaal is geschreven met hulp van George R.R. Martin (bekend van Game of Thrones). Verwacht een schitterend avontuur in een mysterieuze wereld vol met angstaanjagende vijanden. Tot op heden de best beoordeelde game van 2022!

Horizon: Forbidden West en Gran Turismo 7 zijn exclusief beschikbaar voor de PS4 & PS5 consoles en kunnen met tegoed gekocht worden in de PlayStation Store. Pokémon Legends: Arceus schaf koop je in de Nintendo eShop, of heel eenvoudig via onze website. Elden Ring is beschikbaar om te downloaden uit de PlayStation Store en Microsoft Store (Xbox & PC).

Voor PlayStation Store tegoed kan je hier terecht. Je kunt hier Nintendo eShop tegoed aanschaffen en als je Xbox tegoed nodig hebt, zit je hier goed. Iets anders spelen? Weet dat je op de Xbox (en PC) via Game Pass een hele reeks (nieuwe) games voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt spelen. Ideaal voor als je niet kunt kiezen!

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Xbox Gift Card €20

€20,-

Xbox Gift Card €20