Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

God of War: Ragnarök is nu verkrijgbaar!

Chris Hofman
God of War: Ragnarök is nu verkrijgbaar!

In 2018 kwam het voortreffelijke God of War uit op de PlayStation 4. In deze unieke game beleef je het spannende avontuur van Kratos en zijn zoon Atreus. Dit prachtige verhaal heeft vanaf vandaag een vervolg gekregen op de PS4 en PS5: God of War: Ragnarök. Er is ontzettend veel gebeurd in God of War, zoveel dat er een reeks apocalyptische gebeurtenissen op de loer ligt genaamd Ragnarök. Kratos en Atreus zullen alles uit de kast moeten trekken om Ragnarök voorkomen, maar het wordt ze niet makkelijk gemaakt. Daarnaast wordt het duo flink op de proef gesteld, wanneer ze te maken krijgen met de oppergod Odin. Hij blijkt helaas niet de meest vriendelijke god te zijn om tot een halt te roepen...

Alsof het stoppen van Odin en het voorkomen van Ragnarök nog niet genoeg was, heeft Kratos ook te kampen met zijn puberende zoon. Atreus maakt onderdeel uit van de voorspelling dat Ragnarök zal gebeuren. Hij staat hierin vermeld als Loki, god van chaos en leugens. Een hoop mysteries die ontrafeld moeten worden, maar ook een hoop spanningen tussen Kratos en…Loki? Het belooft een zeer spectaculair, intrigerend en emotioneel beladen avontuur te worden.

Verken mythische werelden

De wereld van God of War: Ragnarök is een visueel hoogstandje. Je reist tussen realms, bekend uit de Noorse mythologie. Denk bijvoorbeeld Svartalheim waar dwergen wonen, of Aflheim, waar vijandige elfen in de meerderheid zijn. De ene realm die je bezoekt is nog indrukwekkender dan de volgende. Speel je God of War: Ragnarök op de PS5? Dan kan je gebruik maken van de extra kracht van de console en van top performance (hoge resolutie & framerate) genieten.

Gebruik toffe wapens, gameplay

Kratos is onafscheidelijk van zijn vurige Blades of Chaos. Deze keren in dit deel weer terug, samen met Leviathan, zijn trouwe ijzige bijl. Je kunt ook op Atreus en zijn trouwe boog rekenen, zo zorgen vader en zoon samen voor afwisselende gameplay elementen. Combineer je aanvallen en gebruik speciale vaardigheden om vijanden te slim af te zijn. Er zijn een hoop nieuwe mogelijkheden toegevoegd die gevechten nog toffer maken. We gaan natuurlijk niet alles verklappen, het is echt de moeite waard om dit zelf te ontdekken.

Het blijft niet alleen grof geweld, de wereld van God of War is gevuld met uitdagingen! Van puzzels tot het nodige klimmen en klauteren om je weg te vervolgen. Er is meer dan genoeg te verkennen in God of War: Ragnarök, dus duik in de game en ga op avontuur!

Koop PSN tegoed en versla Odin!

God of War: Ragnarök is vanaf nu exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Koop je de digitale versie in de PlayStation Store, dan kan je deze op beide consoles spelen. Heb je geen betaalgegevens gekoppeld aan je Sony account? Gebruik dan PlayStation tegoedkaarten om God of War te kopen. Heb je het eerste deel nog niet gespeeld? Deze is te spelen op de PS4, PS5 en op de PC via Steam. Er valt genoeg te beleven in de wereld van God of War, dus waar wacht je nog op? Kratos en Atreus staan klaar om te strijd aan te gaan.

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10