Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Duik in de wondere wereld van PlayStation VR2

Chris Hofman
Duik in de wondere wereld van PlayStation VR2

Het is zover, de PlayStation VR2 is verkrijgbaar bij Sony! De virtual reality headset biedt mogelijkheden om games te ervaren als nooit tevoren en is ontwikkelt voor de PlayStation 5. Dankzij de kracht van de PS5, kan je van deze nieuwe headset prachtige graphics en fantastische gameplay verwachten. Is de PS VR2 de moeite waard? Lees verder om erachter te komen wat deze VR bril zo speciaal maakt.

Technologische vooruitgang

Een van de belangrijkste verbeteringen van PS VR2 ten opzichte van zijn voorganger, zijn de OLED-schermen in de headset. Deze hebben een hogere resolutie, waardoor je tijdens het spelen amper pixels ziet. Kort gezegd: het beeld is haarscherp! De games tonen meer details dan ooit tevoren. Een ander voordeel van de OLED-schermen is dat de kleuren levendiger zijn, zwart is echt zwart. Dit maakt donkere gangetjes nog griezeliger om doorheen te lopen. Dankzij verbeterde High Dynamic Range (HDR) ondersteuning schijnen lichtbronnen nog feller: kijk dus ingame vooral niet naar de zon, dit zal je verblinden. Ook heeft de PS VR2 eye tracking, waarmee je door te kijken een game kunt besturen of keuzes kunt maken. Het werkt fantastisch.

Een onvergetelijke ervaring

Welke game moet je spelen om de PS VR2 volledig te ervaren? Horizon: Call of the Mountain is speciaal ontwikkeld voor de PlayStation VR2 en is absoluut de moeite waard. Je neemt de rol over van Ryas, een Shadow Carja, die voor een mysterieus vraagstuk staat. De dierlijke machines zijn op hol geslagen en jij dient te onderzoeken wat de oorzaak is. In je zoektocht naar antwoorden exploreer je de wereld van Horizon en beklim je bergen. Als speler ben je fysiek bezig, maak klimbewegingen met de nieuwe controllers om de hoogste bergtoppen te overmeesteren. De gameplay wordt afgewisseld met puzzels en pijl en boog gevechten tegen de wilde machines. Het mag ook gezegd worden dat de graphics verbluffend zijn, zoals je gewend bent van de Horizon games met Aloy.

Meer toffe games in de PSN Store

Games als Gran Turismo 7 en Resident Evil 8: Village hebben beide een gratis update gekregen om de volledige games met de PS5 bril te spelen. Gegarandeerde topervaringen die je niet gemist mag hebben. Deze zijn te koop in de PSN Store, samen met nog veel meer VR-titels. Koop bij KaartDirect een PlayStation kaart om het tegoed op je PlayStation account aan te vullen. Op een eenvoudige manier waardeer jij je saldo snel op en duik je in de wereld van PS VR2. Uiteraard is een PlayStation kaart ook een leuk cadeau voor iemand die net een PS VR2 in huis heeft gehaald: misschien mag jij dan ook eens de VR bril uitproberen...

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10