Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

PS Plus lidmaatschap tot 30% korting in de Black Friday sale

Sander Lindeveld
PS Plus lidmaatschap tot 30% korting in de Black Friday sale

In de aanloop naar Black Friday staan kortingen centraal en ook dit jaar heeft Sony mooie aanbiedingen voor jou beschikbaar! De PlayStation Store wemelt nu al van de aanbiedingen - ontdek een uitgebreid assortiment van de nieuwste game releases tot tijdloze klassiekers, allemaal met stevige kortingen. Ook PlayStation Plus is de aanbieding: tijdelijk scoor je een Premium lidmaatschap met 30% korting! Laat deze gelegenheid niet aan je voorbijgaan om je gaming collectie voordelig uit te breiden en te profiteren van alle voordelen van PlayStation Plus. Dit is het moment om je slag te slaan!

Wanneer is Black Friday 2023 in de PlayStation Store?

Vanaf 17 tot en met 27 november is de Black Friday sale gaande in de PlayStation Store. Dat betekent dat je nu het saldo van je PlayStation account kunt opwaarderen om meteen toe te slaan! Dit kunnen geweldige PlayStation exclusives zijn die je gespeeld moet hebben, of natuurlijk een PlayStation Plus abonnement.

Hieronder vind je de beste PlayStation Plus aanbieding voor jou:

De voordelen van PlayStation Plus Extra

Het PlayStation Plus Extra lidmaatschap geeft toegang tot een uitgebreide catalogus van PS4- en PS5-games, wat de extra waarde van deze tier aanduidt. Abonnees profiteren van cloudopslag voor game-data en instellingen, wat handig is bij het gebruik van meerdere consoles of als back-up. Online multiplayer is een ander voordeel, samen met maandelijks gratis games die beschikbaar blijven zolang het abonnement actief is. Er zijn ook exclusieve kortingen in de PlayStation Store voor abonnees en krijg je toegang tot Ubisoft+ Classics. Tijdens de Black Friday sale wordt het jaarabonnement van PS Plus Extra met 25% korting aangeboden.

PlayStation Plus Premium: 30% korting

Met PlayStation Plus Premium ontvang je nog meer voordeel! Naast alles wat Extra bevat krijg je ook toegang tot een catalogus van PlayStation klassiekers, kun je gebruikmaken van Game Trials (games van tevoren uitproberen) en de mogelijkheid tot cloudstreaming.

Grijp je kans: scoor toffe games en merchandise!

Tijdens deze periode zijn er ook een hoop games in de aanbieding. Een goed voorbeeld is de recent verschenen Assassin’s Creed Mirage, waar je in de huid kruipt van Bassim. Een sluipmoordenaar die in hartje Baghdad mysterie na mysterie moet ontrafelen. Een andere game waar je ook uren plezier mee kunt hebben is Diablo IV, waar de meedogenloze demon Lilith gestopt moet worden, zodat het gespuis uit hel de wereld niet zal overnemen. Ben je meer van de sportgames? Dan zijn EA Sports FC 24 en NBA 2K24 interessante opties! Er zijn een hoop games in prijs verlaagd dus grijp je kans in de PlayStation Store!

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen in de PlayStation Gear afdeling: merchandise wordt met korting tot 20% aangeboden tijdens de Black Friday sale! Bestel je voor meer dan 75 euro? Dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Zorg dat je ready bent met KaartDirect

Bij KaartDirect koop je eenvoudig een PlayStation kaart om een leuke aanbieding mee te pakken. Waardeer nu het saldo op van je PlayStation account en check de PSN Store om tijdelijk met flinke korting te shoppen!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €100

€100,-

PlayStation Store code €100

PlayStation Store code €60

€60,-

PlayStation Store code €60

PlayStation Store code €120

€120,-

PlayStation Store code €120