Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Stel je Ultimate Team op met een PlayStation cadeaubon

Chris Hofman
Stel je Ultimate Team op met een PlayStation cadeaubon

EA Sports FC 24 is inmiddels gelanceerd en dat betekent dat menig voetbalfan bezig is zijn of haar droomteam samen te stellen. Er zijn meerdere modi te spelen in EA Sports FC 24, maar Ultimate Team is toch wel het populairste. Hierin moet je de beste spelers bij elkaar zien te verzamelen om een sterk voetbalteam mee te vormen, waarmee je op het virtuele gras kunt domineren. We bespreken de FC 24 Ultimate Team modus en hoe een PlayStation cadeaubon je helpt om zo snel mogelijk je droomelftal op te stellen.

Ultimate Team Evolutions

Een goed gebalanceerde teamopstelling is cruciaal in EA Sports FC 24. Het is daarom belangrijk om je niet alleen te focussen op aanvallers, maar ook op verdedigers en spelers voor het middenveld. Het hebben van een gevarieerde selectie zorgt ervoor dat je beter voorbereid bent op verschillende soorten tegenstanders en diens speelstijlen.

In EA Sports FC kun je verschillende packs aanschaffen, die spelerskaarten bevatten. Deze packs variëren van brons tot goud, en er zijn ook speciale edities beschikbaar. Het unieke van deze packs is dat je van tevoren niet weet welke spelers je zult ontvangen.

Het aantal FC Points dat je voor een pack moet betalen, hangt af van het verwachte niveau van de inhoud: packs die meer kosten bevatten over het algemeen betere spelers. De waarde en kwaliteit van een speler wordt aangegeven door de kleur van de kaart. Bijvoorbeeld, een bronzen kaart staat voor spelers met basisvaardigheden, terwijl een gouden kaart een topspeler vertegenwoordigt die uitstekend presteert op het veld.

Dit jaar introduceert "Evolutions" een nieuwe dimensie binnen Ultimate Team. Met deze functie kun je de voetballers die je hebt verkregen verder ontwikkelen door deel te nemen aan verschillende uitdagingen. Houd er wel rekening mee dat dit behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen, dus selecteer je spelers zorgvuldig!

Wil je snel over de beste spelers beschikken? Dan is het direct kopen van pakjes met EA Sports FC 24 spelerskaarten de snelste route.

PlayStyles

Tevreden met de spelers die je hebt? Dan is het van belang om ook rekening te houden met andere gameplay-factoren. PlayStyles+ is zo'n factor die je team een extra dimensie kan geven. Iedere speler beschikt over kenmerkende bewegingen en vaardigheden die hem of haar een unieke 'signatuur' op het veld geven. Hierbij kun je denken aan behendigheid met de bal, speciale trucjes of snelle dribbels. Dit draagt bij aan het gevoel dat elke speler levensecht en uniek is. Met PlayStyles+ geef je jouw team die speciale touch waardoor jouw elftal opvalt en schittert op het veld. Het resultaat? Een nog realistischer voetbalspektakel!

Snel een sterk Ultimate Team opstellen

Wil je snel een sterk elftal samenstellen? Dan is de PlayStation cadeaubon van KaartDirect dé oplossing. Hoewel je door veel te spelen Ultimate Points kunt verzamelen, kan dit proces tijdrovend zijn. Je hebt een aardige hoeveelheid van deze punten nodig en deze worden per gespeelde wedstrijd uitgekeerd. Met FC Punten kan direct EA Sports FC 24 packs aanschaffen en meteen topvoetballers in je team verwelkomen. Zeg maar dag tegen het lange sparen!

De aankoop van PSN kaarten via KaartDirect is simpel en snel. Je hebt de keuze uit verschillende waarden die je kunt besteden aan EA Sports FC 24 Punten, waardoor je volledige controle hebt over je uitgaven.

Bovendien kun je de PSN kaarten ook gebruiken om PlayStation Plus aan te schaffen, essentieel wanneer je online tegen andere spelers wilt voetballen.

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €25

€25,-

PlayStation Store code €25

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

€24,99

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)