Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Makarov keert terug – Call of Duty: Modern Warfare 3 lanceert 10 november

Chris Hofman
Makarov keert terug – Call of Duty: Modern Warfare 3 lanceert 10 november

Het verhaal van Call of Duty wordt vervolgd in Modern Warfare 3! Voor iedereen die bekend is met de reeks, komt de naam Makarov waarschijnlijk bekend voor. De Russische ultranationalist kennen we uit eerdere Modern Warfare games en moet tot een halt geroepen worden. Captain Price en de Task Force 141 zullen voor een moeilijke opgave staan, waarbij er gestreden wordt voor een veiligere wereld. Als je de game had gepre-ordered in de PlayStation Store, dan kreeg je op 2 november early-acces tot de singleplayer. De rest van de content, waaronder de populaire multiplayer, is vanaf 10 november voor iedereen beschikbaar.

Nieuwe multiplayer met populaire maps

In 2009 kwam de originele Modern Warfare 2 uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc. De multiplayer is voor velen memorabel en wist de standaard te zetten voor de toekomstige delen. In het teken van het 20 jarige bestaan van de Call of Duty-reeks keren bekende maps terug naar de game. Alle originele Modern Warfare 2 launch multiplayer maps zijn speelbaar in Call of Duty: Modern Warfare 3 op de PlayStation 4 en 5.

Deze maps behoren tot de beste in de franchise, menig Call of Duty fan kan daarom niet wachten om de populaire levels in een hedendaags jasje te gaan spelen. Legendarische maps zoals Terminal, High Rise en Favela zijn enkele voorbeelden van de klassiekers waar we met plezier aan terugdenken. Er is echter meer te beleven in de multiplayer van Modern Warfare 3.

War Mode, Ground War en Zombies!

In War Mode nemen twee teams het tegen elkaar op: een team probeert een tank van punt A naar punt B te verplaatsen, terwijl het andere team dit probeert te voorkomen. Een soort touwtje trek, maar dan met een tank in het midden. 

Je kunt wederom genieten van grootschalige gevechten in Ground War. Spring in legervoertuigen en ontdek de nieuwe map. Speel in twee teams van maximaal 32 spelers online voor de winst!

En jawel, ook is het weer tijd om het met een team op te nemen tegen de ondoden. De nieuwe Zombie modus staat garant voor spanning, puzzels en vooral heel veel kogels die je afgeschoten worden. Zombies zal de grootste map tot op heden krijgen. Sterker nog, de map is zo groot dat meerdere teams tegelijkertijd met de ondoden de strijd aan kunnen gaan. Bereid je dus goed voor op een harde strijd tegen ‘the undead’!

Strijd verder in Warzone: nieuwe game, nieuwe updates

Om de multiplayer in te duiken van Modern Warfare 3 heb je een geldig PlayStation Plus abonnement nodig. Geen zorgen, Warzone zal voor de rest gewoon gratis te spelen zijn, ook zonder PS Plus. Met de lancering van Modern Warfare 3 zullen er weer nieuwe updates met content op Warzone 2.0 losgelaten worden. Denk aan maps, skins en een Battle Pass die je zowel in MW3 als in Warzone kunt levelen voor unieke beloningen. 

Bij KaartDirect koop je eenvoudig PlayStation tegoed om de game in de PSN Store te kopen. Met de lancering van Call of Duty: Modern Warfare 3 en nieuwe updates voor Warzone 2.0, hebben shooter fans een hoop content om van te smullen!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €60

€60,-

PlayStation Store code €60