Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Peter Parker en Miles Morales: samen in actie in Spider-Man 2!

Robbert Snijder
Peter Parker en Miles Morales: samen in actie in Spider-Man 2!

Bescherm de inwoners van New York tegen meedogenloze schurken in Marvel’s Spider-Man 2, exclusief voor de PlayStation 5. Voor het eerst kun je in één game als zowel Peter Parker als Miles Morales spelen, samen strijdend tegen gevaarlijke schurken die de stad teisteren. Slinger met beide helden door het schitterende New York, wat garant staat voor een spectaculaire ervaring op de PS5! Voor extra gemak kun je Spider-Man 2 nu aanschaffen in de PlayStation Store met een PlayStation 5 cadeaubon.

Nieuwe uitdagingen met bekende slechteriken

De voornaamste vijand in dit deel is de iconische Venom, een angstaanjagende buitenaardse symbioot. Hij dreigt heel New York, de thuisbasis van onze superheld, te vernietigen. Maar er is een twist: Peter Parker is ook in de greep van deze kwaadaardige 'super villain', met alle gevolgen van dien. Miles is vastberaden Peter te helpen en een einde te maken aan de toenemende chaos in New York. Naast Venom zijn er ook confrontaties met andere bekende personages zoals Kraven the Hunter, Lizard en vele anderen. Met zulke krachtige vijanden op de loer, is er voor Spider-Man genoeg te bevechten. Ben jij klaar voor de uitdaging?

New York: groter en mooier dan ooit

In eerdere Spider-Man games heb je al kunnen genieten van de hoogtepunten van New York. In deel twee wordt deze ervaring nog rijker: de stad is uitgebreid met nieuwe gebieden die klaarstaan om ontdekt te worden. Slinger door de straten van Brooklyn en Queens, of trakteer jezelf op een avontuurlijk dagje uit op Coney Island. Deze nieuwe gebieden en avonturen, maken Spider-Man 2 de omvangrijke Spider-Man game tot nu toe!

Exclusieve PlayStation 5 gameplay features

Marvel’s Spider-Man 2 is exclusief te spelen op de PlayStation 5. Dit betekent ook dat je de game ervaart met de unieke features van de DualSense controller. Voel elke beweging dankzij de haptische feedback en adaptieve triggers, een ervaring die je alleen op de PlayStation 5 kunt beleven. Door de grafische kracht van de console ziet de game er adembenemend uit en het biedt qua gameplay een ervaring die je absoluut niet mag missen!

Koop Spider-Man 2 met een PlayStation cadeaubon

Op zoek naar een flexibele manier om Spider-Man 2 in huis te halen? Bij KaartDirect bieden we diverse PlayStation cadeaubonnen aan, ideaal voor het opwaarderen van je PSN Wallet. Koop het spel gemakkelijk met een van deze kaarten, zonder enige rompslomp. Of misschien ken je een fan van de Spider-Man games? Een PlayStation cadeaukaart is dan het perfecte geschenk. Hiermee kan de gelukkige Spider-Man 2 toevoegen aan zijn of haar collectie en de strijd aangaan met Venom!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50