Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Sony biedt PS5 cloud streaming aan voor PlayStation Plus Premium leden!

Chris Hofman
Sony biedt PS5 cloud streaming aan voor PlayStation Plus Premium leden!

Het dynamische, technologische landschap van gaming is een domein waar Sony onophoudelijk opmerkelijke, nieuwe stappen in zet. Recentelijk is de gaming community verrast met de aankondiging van nieuwe (kleinere) PlayStation 5 modellen en op 20 oktober kan men een nieuw avontuur beleven in Marvel’s Spider-Man 2. Daarnaast krijgen PlayStation Plus Premium leden ook nog eens een leuk extraatje: cloud gaming.

Met de aankondiging van PS5 cloud streaming, een functie die vanaf maandag 23 oktober beschikbaar zal zijn voor PlayStation Plus Premium abonnees, en nieuwe PlayStation 5 consoles, hebben de liefhebbers van PlayStation genoeg om naar uit te kijken deze periode.

Cloud gaming voor PS Plus Premium leden

Cloud gaming is geen nieuw concept, maar de manier waarop Sony deze technologie integreert in het PS5-ecosysteem, is op zijn minst noemenswaardig. Gamers zullen toegang hebben tot een breed scala aan PS5 games – denk hierbij aan toppers zoals Marvel’s Spider-Man: Miles Morales en Horizon: Forbidden West. Het mooie van de cloud service is dat deze games gestreamd kunnen worden zonder de noodzaak van een download, waardoor de toegang tot high-end gaming-ervaringen praktisch en snel wordt.

Zo krijg je de keuze om de games in verschillende resoluties te streamen (720p, 1080p, 1440p en 4K) met 60fps. Kortom, met elke soort setup kun je op de meest optimale manier je games streamen. Daarnaast belooft Sony ook een audio ervaring van hoge kwaliteit, waarbij alle PS5-audio mogelijkheden worden ondersteund.

De PS5 cloud streaming functie staat niet alleen in het teken van visuele en auditieve excellentie, maar ook voor een ongekende flexibiliteit. Spelers kunnen screenshots vastleggen en tot drie minuten aan video gameplay opnemen, wat content creators en social media-liefhebbers zonder twijfel zal aanspreken. Daarnaast kunnen alle games die je in je bezit hebt (zonder geïnstalleerd te hebben) ook gewoon gestreamd worden, evenals bijbehorende extra content. Het aanbod van games dat te streamen valt via de cloud technologie wordt in de PlayStation Plus Premium bibliotheek aangegeven, maar verschilt wat per regio.

Wordt vandaag nog lid van PS Plus Premium!

Met cloud streaming is PlayStation Plus Premium bij uitstek de meest complete online service beschikbaar op de PlayStation. Bij KaartDirect verkopen wij verschillende tegoedkaarten, waarmee je snel en eenvoudig een lidmaatschap kunt aanschaffen in de PSN Store. Zonder je bankgegevens te hoeven koppelen aan je account, kun je gebruikmaken van dit uitgebreide abonnement.

Uiteraard biedt Sony ook andere lidmaatschapsvormen aan in de vorm van PlayStation Plus Essential en Extra. Heb je PlayStation tegoed nodig? Neem dan hier een kijkje voor ons aanbod.

Gerelateerde artikelen:

 

 

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

€24,99

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Extra - 3 maanden (tegoed)

€39,99

PlayStation Plus Extra - 3 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Premium - 3 maanden (tegoed)

€49,99

PlayStation Plus Premium - 3 maanden (tegoed)