Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Profiteer vandaag nog van Google Play Points!

Chris Hofman
Profiteer vandaag nog van Google Play Points!

Als je in het bezit bent van een Android smartphone, tablet, of Chromebook dan ben je vast bekend met de Google Play Store. De plek waar je alle essentiële apps kunt vinden, evenals handige services en de mogelijkheid om jezelf te vermaken met leuke games of andere content. Maar wist je dat de Play Store ook een loyaliteitsprogramma heeft? Hoe meer je besteed in de Google Play Store, des te meer Google Play Points spaart. We leggen je uit hoe je Google Play punten kunt sparen en waaraan je ze kunt besteden.

Hoe spaar je Google Play Points

Play Points is het spaarprogramma van Google waarmee gebruikers punten verdienen door aankopen of downloads te doen in de Google Play Store. Alle aankopen tellen mee, van betaalde apps tot in-app aankopen en zelfs films. Moet je dan per se een aankoop doen om punten te sparen? Nee, je kunt ook punten verdienen door aanbevolen gratis apps en games uit te proberen. De gespaarde punten kun je inwisselen voor Play Store kaarten, kortingen, in-app items en meer. Het programma biedt ook promoties en bonuspunten tijdens speciale acties. 

Gebruikers kunnen in het loyaliteitsprogramma verschillende niveaus bereiken door meer punten te verzamelen. Elk niveau hoger biedt extra voordelen, zoals extra beloningen of speciale promoties. Het is een manier om nog meer waarde te halen uit je aankopen.

Je verdient Google Play Points door aankopen te doen en bepaalde activiteiten in de Google Play Store uit te voeren:

Google Play Points inwisselen

Je kunt de Google Play punten inwisselen voor verschillende digitale tegoedkaarten. Denk aan Google Play Store tegoed (100 Play Play punten staan gelijk aan een waarde van 1 euro tegoed), waarmee je aankopen kunt doen. Een andere optie is om je Google Play Points in te wisselen voor in-game valuta voor verschillende games. Denk bijvoorbeeld aan coupons voor Angry Birds 2, Black Desert Mobile, Brawl Stars of Clash Royale.

Google Play Points biedt ook extra waarde voor frequente gebruikers van de Google Play Store. Een voorbeeld: je kunt een abonnement afsluiten op een dienst via de Google Play Store, zoals YouTube Premium of Crunchyroll, en zo op vaste basis extra Google Play Points sparen.

Meld je nu aan voor Google Play Points

Om gebruik te maken van Google Play Points, moet je jezelf bij het spaarprogramma aanmelden.

Volg deze stappen om je op je mobiele apparaat aan te melden:

Via de browser werkt het als volgt:

Als je geen betaalmethode aan je account hebt gekoppeld, wordt je gevraagd er een toe te voegen. Je hebt verschillende opties om te koppelen, maar je kunt ook kiezen om een Google Play Store card in te vullen.

Neem een Google Play card en spaar Play Points!

Wil je gebruik maken van de voordelen van Google Play Points? Dan raden we aan om je aankopen te doen met Google Play Store tegoedkaarten van KaartDirect. Op een flexibele manier kun je aankopen doen en gebruikmaken van het beloningsprogramma!

 

Gerelateerde artikelen:

Google Play Card €25

€25,-

Google Play Card €25

Google Play Card €15

€15,-

Google Play Card €15

Google Play Card €20

€20,-

Google Play Card €20