Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Gebruik Google Play tegoed voor verschillende diensten

Chris Hofman
Gebruik Google Play tegoed voor verschillende diensten

Bij KaartDirect kun je diverse Google Play kaarten kopen. Dankzij ons uitgebreide aanbod van tegoedkaarten is er volop keuze. Je kunt de Google kaarten voor diverse doeleinden inzetten, zoals het beheren van je budget of het geven als geschenk. In dit blogartikel bespreken we waar je Google Play tegoed precies voor kunt gebruiken, aangezien er verschillende diensten zijn die je ermee kunt afnemen.

Google One

Google, bekend als een populaire zoekmachine, biedt als bedrijf vele diensten aan, zoals Gmail, YouTube, Google Drive en Google Meets. Google One is een service die meer opslagruimte biedt voor deze diensten, boven op de standaard gratis 15 GB die je krijgt. Dit lidmaatschap geeft je ook toegang tot extra voordelen zoals kortingen in de Google Play Store, hulp van Google-experts en het delen van je abonnement met maximaal 5 anderen. Er zijn drie abonnementniveaus: Basis, Standaard en Premium. Het abonnement kan maandelijks of jaarlijks betaald worden, bijvoorbeeld met een Google Play Card van KaartDirect, waarmee je zelf het lidmaatschap kunt kiezen.

YouTube Premium

Het kan frustrerend zijn om tijdens het bekijken van YouTube content steeds onderbroken te worden door advertenties. Gelukkig biedt een upgrade naar YouTube Premium een oplossing. Hiermee word je niet langer gestoord door hinderlijke advertenties en geniet je van diverse extra voordelen. Denk aan het op de achtergrond afspelen van content op je mobiele apparaat, het downloaden van video's voor offline gebruik en toegang tot YouTube Music. Met Google Play tegoed kun je een YouTube Premium abonnement aanschaffen zonder terugkerende kosten.

Google Play Pass

In de Google Play Store heb je toegang tot ontzettend veel soorten content: e-books, films en natuurlijk talloze games. Krijg je maar geen genoeg van een spelletje tussendoor? Gebruik dan Google Play tegoed voor Google Play Pass. Met dit abonnement krijg je toegang tot zowel premium games als apps. Hierdoor kun je een breed scala aan spellen uitproberen, zonder meerkosten. Ook kun je zodoende apps ontdekken die je normaal gesproken zou overslaan, maar die verrassend nuttig kunnen blijken. Dankzij Google Play Pass krijg je de kans om het volledige aanbod van wat de Google Play Store te bieden heeft, te verkennen.

Bij KaartDirect bieden we verschillende Google Play kaarten aan die je kunt gebruiken voor één van deze Google diensten. Wil je bijvoorbeeld een jaar lang Google One Standaard of Google Play Pass nemen? Daar hebben wij een Google Play tegoedkaart van 30 euro voor. Wil je voor meerdere maanden een YouTube Premium abonnement afsluiten? Ga dan voor de Google Play Card €50 om zorgeloos van content te genieten. Met Google Play tegoed heb je in ieder geval veel mogelijkheden.

 

Gerelateerde artikelen:

 

Google Play Card

€15,- tot €500,-

Google Play Card

Bestellen
Google Play Card €30

€30,-

Google Play Card €30

Google Play Card €15

€15,-

Google Play Card €15