Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Niks te spelen op je smartphone? Neem Google Play Pass!

Chris Hofman
Niks te spelen op je smartphone? Neem Google Play Pass!

Je kent het wel: uren doelloos op je smartphone op verschillende social media kanalen scrollen, maar eigenlijk verveel je je suf. Tijdens een lange busreis, of misschien sta je in een lange wachtrij op Schiphol. Er zijn veel momenten dat je doelloos op je mobiel bezig bent, maar daar gaat verandering in komen. In de Google Play Store heb je zo ontzettend veel app om te downloaden en ook games te spelen. Zo veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is de Google Play Pass een aanrader. Deze service is verkrijgbaar per maand, of jaar en geeft toegang tot een brede selectie aan premium content.

Wat voor soort premium content is er?

Voor de mobile gamers onder ons is het een geweldige service. Onderaan de pagina van de Google Play Store vind je verschillende categorieën, waarvan de eerste Play Pass is. Hierin kun je alle games en apps vinden die je zonder meerprijs kunt downloaden. Zolang je Play Pass abonnee bent, kan je deze content blijven spelen. Wat voor games kan je nu zoal downloaden? Denk aan leuke toppers als Terraria, Very Little Nightmares, Stardew Valley, Titan Quest en een Northgard. Erg uiteenlopende games, en zou je deze allemaal los willen kopen ben je zeker een stuk duurder uit. Alleen al om in de trein Star Wars: Knights of the Old Republic te spelen is de Google Play Pass het eigenlijk al waard.

Naast het zeer brede aanbod aan games (die echt heel fors is), heb je ook de mogelijkheid om heel veel verschillende soorten apps te downloaden. Denk aan software om veilig en overzichtelijk wachtwoorden te bewaren, verschillende radio apps, maar ook design apps om bijvoorbeeld vakantiefoto’s te bewerken. Het aanbod is erg uiteenlopend en zeker tijdens de vakantieperiode is het niet verkeerd om met verschillende apps op alles voorbereid te zijn. 

Google Play Pass eenvoudig kopen bij KaartDirect

Bij KaartDirect koop je op een eenvoudige manier Google Play Pass. Gezien het een abonnement betreft, kunnen wij ons voorstellen dat je nergens aan vast wilt zitten, of onnodige kosten wilt maken. Daarom bieden wij een Google Play card aan voor 30 euro, hiermee heb je één jaar lang toegang tot de Play Pass. Je koopt de Google Gift Card op een snelle en makkelijke manier: stop het in je winkelwagentje, reken deze af met een van de vele betaalmogelijkheden die we aanbieden, en zodra we jouw betaling hebben ontvangen krijg je de tegoedcode te zien op je scherm. De Google Play card code sturen wij ook nog op naar je email. In de Google Play Store kies je voor de Play Pass abonnement en dan heb je een hoop content om te verslinden. Geen saaie wachtrijen meer!

Google Play Card

€15,- tot €500,-

Google Play Card

Bestellen
Google Play Card €30

€30,-

Google Play Card €30