Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Supercell Games - het beste wat je kunt vinden in de Google Play Store!

Nora Vos
Supercell Games - het beste wat je kunt vinden in de Google Play Store!

Er ontzettend veel spelletjes voor je telefoon beschikbaar, waarvan de een nog verslavender is dan de andere. Er is echter één bedrijf dat echt begrijpt wat aanslaat: Supercell Games. Tijdens het scrollen in de Google Play Store ben je ongetwijfeld de namen Brawl Stars en Clash of Clans weleens tegengekomen. Echte toppers, maar deze gameontwikkelaar heeft nog veel meer moois te bieden. KaartDirect zet de games van Supercell op een rijtje!

Boom Beach

In Boom Beach leid je een expeditie om je eigen basis op een tropisch eiland op te bouwen en te verdedigen tegen de kwaadaardige Zwarte Garde. Spelers kunnen hun basis upgraden en uitbreiden door middel van het verzamelen van grondstoffen zoals goud en hout. Door de handel te bedrijven, of andere eilanden aan te vallen, kun je jezelf van deze belangrijke grondstoffen te voorzien. Het spel combineert base building met realtime gevechten tegen zowel AI-tegenstanders als andere spelers via de online multiplayer. Wees dus altijd op je hoede!

Hay Day

In Hay Day staat het runnen van een boerderij centraal. De kern van het spel draait om het verbouwen van gewassen, het fokken van dieren en het produceren van goederen. Verkoop je goederen of gebruik het om nieuwe items te produceren. Naarmate je verder komt in het spel, ontgrendel je nieuwe gewassen, dieren en productiemachines. Hay Day kun je benaderen als een singleplayer ervaring, of samen met vrienden spelen. Verhandel je goederen, doe mee aan paardenraces of andere evenementen!

Clash of Clans

Clash of Clans is een van de bekendste spellen in het repertoire van Supercell. In Clash of Clans bouwen spelers hun eigen dorp die ze moeten beheren en verdedigen binnen een mythische wereld. Spelers verzamelen grondstoffen, zoals goud en elixer om vervolgens gebouwen te bouwen, troepen op te leiden en verdedigingen op te zetten. Je kunt namelijk aangevallen worden door andere spelers, waardoor het runnen van een nederzetting een uitdagende klus is! Het is daarom ook geen verkeerd idee om een clan te beginnen met andere spelers of je er bij eentje aan te sluiten. Zo is meteen ook duidelijk waar de naam van de game vandaan komt!

Clash Royale

Clash Royale is een multiplayer game die kaartspellen, tower defense en MOBA-elementen combineert. Spelers verzamelen en verbeteren kaarten gebaseerd op Clash of Clans personages, zoals troepen en spreuken. Wedstrijden vinden plaats op een veld met twee torens en een koningskasteel per speler, waarbij het doel is de koningstoren van de tegenstander te vernietigen. Het spel biedt clanfuncties voor kaart uitwisseling, privé toernooien en staat bekend om zijn vlotte strategische gameplay die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

Brawl Stars

Naast Clash of Clans is Brawl Stars ook een minstens zo populaire game van Supercell Games. In Brawl Stars nemen spelers het tegen elkaar op in teams van drie, in verschillende snelle, competitieve modi. Je hebt de keuze uit diverse personages, elk met unieke vaardigheden en speelstijlen. Deze zogeheten Brawlers upgrade je door te spelen en beloningen te verdienen. Brawl Stars is een uiterst spannende en vooral gevarieerde game die dankzij de modi zowel casual als zeer competitief gespeeld kan worden. Bekijk ook zeker onze Brawl Stars tips als je snel je Brawler wilt levelen.

Speel Supercell Games met Google Play cards

De games zijn allemaal gratis te spelen, maar om werkelijk alles uit je speelervaring te halen maak je gebruik van Google Play tegoedkaarten. Elke game bevat verschillende in-game aankopen, zoals cosmetische items of boosters die je progressie bevorderen. Bij KaartDirect bestel je eenvoudig een Google Play card naar keuze, zodat je op een bewuste en verantwoorde manier je favoriete spelletjes speelt! 

 

Gerelateerde artikelen:

Google Play Card

€15,- tot €500,-

Google Play Card

Bestellen
Google Play Card €15

€15,-

Google Play Card €15

Google Play Card €50

€50,-

Google Play Card €50