Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

Laagste servicekosten

De voordelen van YouTube Premium

Chris Hofman
De voordelen van YouTube Premium

Het is een bekend scenario: je bent lekker filmpjes aan het kijken op YouTube, en dan word je ineens onderbroken door reclames. Het is er niet één, maar meerdere advertenties worden achter elkaar vertoond. Het is bloedirritant, het liefst zou je geen onderbrekingen hebben en lekker door blijven kijken. Gelukkig is er een manier om hier van af te komen: het YouTube Premium lidmaatschap. YouTube Premium is reclamevrij en biedt een hoop extra voordelen. Zo heb je ook de mogelijkheid om video’s op de achtergrond af te spelen op je smartphone wanneer je met andere apps bezig bent. Daarnaast is het mogelijk om video's te downloaden, zodat je deze later offline kunt bekijken. Lees snel verder om alle voordelen van YouTube Premium te ontdekken.

Maak gebruik van YouTube Music

Naast de vele voordelen voor het bekijken van video’s, krijg je met YouTube Premium ook toegang tot advertentievrij muziek luisteren via YouTube Music. In de app je een mooi overzicht van muziek die je kunt beluisteren via YouTube. Je luistert de muziek ook terwijl de app op de achtergrond draaiend is. Makkelijk en zeer overzichtelijk in gebruik. 

Wat kost YouTube Premium?

YouTube Premium kost € 11,99 per maand voor één gebruiker. Zijn er meerdere leden in je huishouden die er gebruik van willen maken? Kies dan voor het YouTube Premium Familie lidmaatschap. Voor € 17,99 per maand kunnen tot vijf leden van één huishouden gebruikmaken van de service. 

Ben je opzoek naar een goedkoper alternatief voor YouTube Premium? Voor € 6,99 per maand is YouTube Premium Lite beschikbaar. Deze versie is wat minder uitgebreid en zorgt er alleen voor dat je geen reclames te zien krijgt op YouTube (Kids). De overige features ontbreken ook bij deze versie.

Alle voordelen van YouTube Premium op een rij

Het zijn flink wat extra's die onderdeel zijn van het lidmaatschap, hieronder vind je alle voordelen een rijtje:

YouTube Premium: 

Kosten YouTube Premium - € 11,99/maand, YouTube Premium Familie lidmaatschap - € 17,99/maand

YouTube Premium Lite:

Kosten YouTube Premium Lite - € 6,99/maand

YouTube abonnement kopen

YouTube Premium kopen gaat via je Google Play account. Hier heb je de optie om een betaalmethode te koppelen zodat er een automatische incasso kan plaatsvinden. Wil je hier niet aan vast zitten? Dan is het ook mogelijk om YouTube Premium te betalen met een Google Play card. Zorg er voor dat je voldoende Google Play-saldo beschikbaar hebt en selecteer deze optie als betaalmethode. Bestel Google Play cards bij KaartDirect met bedragen van 15, 25, 30, 50, 100 of 250. Met de variabele kaart bepaal je zelf de waarde van het tegoed (15 tot maximaal 500 euro).

 

Gerelateerde artikelen:

Google Play Card €25

€25,-

Google Play Card €25

Google Play Card €50

€50,-

Google Play Card €50

Google Play Card (Variabel)

€15,- tot €500,-

Google Play Card (Variabel)

Bestellen
Google Play Card €15

€15,-

Google Play Card €15