Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Meer dan apps: de magie van de Google Play Store

Chris Hofman
Meer dan apps: de magie van de Google Play Store

Gebruik jij een Android smartphone, tablet of Chromebook? Dan kom je ongetwijfeld de Google Play Store tegen. Deze digitale winkel vormt het kloppende hart van jouw apparaat. Hier vind je apps, games en andere vormen van entertainment. Hoewel veel content gratis te downloaden is, zijn er aan sommige onderdelen kosten verbonden. Je kunt een betaalmiddel koppelen of tegoed toevoegen aan je account met een Google Play Card. Of je nu zo'n kaart voor jezelf koopt of als cadeau geeft, met het ruime aanbod zijn tips altijd handig. KaartDirect zet daarom voor jou uiteen wat je zoal kunt ontdekken in de Google Play Store.

Ontdek een nieuwe game

In de wereld van (mobile) gaming is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. Of je nu een doorgewinterde gamer bent of net komt kijken, sommige games weten spelers veel plezier te bieden. Een perfect voorbeeld hiervan is 'Clash of Clans'. Bouw een nederzetting, vorm een leger en creëer een gemeenschap om je te beschermen tegen golven van goblins. Met miljoenen actieve spelers biedt het je de kans om steeds nieuwe mensen te ontmoeten, samen te spelen en te strijden in een clan om de top van de leaderboards te bereiken. Clash of Clans is gratis te downloaden in de Google Play Store. Wil je je ervaring verbeteren? Koop dan in-game goud met Google Play kaarten om je nederzetting sneller te laten groeien.

Duik in de wereld van streaming

De Google Play Store biedt toegang tot een breed scala aan diensten. Neem bijvoorbeeld Crunchyroll, een streamingdienst die vergelijkbaar is met Netflix, maar dan specifiek gericht op de beste anime series. Je vindt er populaire series zoals 'Attack on Titan' en 'Chainsaw Man'. Als je overweegt om de Crunchyroll App te downloaden en een lidmaatschap af te sluiten, dan heb je met Google Play tegoed een handige betaaloptie beschikbaar. Met het saldo van je Google-account kun je het lidmaatschap afrekenen zonder je bankgegevens direct te hoeven koppelen.

Onderweg genieten van een blockbuster

In de Google Play Store kun je naast gaming en abonnementsdiensten ook losse films kopen. Kijk bijvoorbeeld naar 'Gran Turismo: Based on a True Story', een film geïnspireerd op de gelijknamige game voor de PlayStation. Of maak je treinreis boeiender met 'John Wick 4'. Zo verandert een gewoon busritje in een spectaculaire filmervaring. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit het brede filmaanbod; de nieuwste films zijn ook beschikbaar in de Google Play Store.

Deze suggesties zijn slechts een topje van de ijsberg. Er is zoveel meer te ontdekken in de Google Play Store, van honderden handige apps tot boeiende content om je urenlang bezig te houden. Bij KaartDirect bieden we Google Play Cards aan in diverse waarden. Kies een bedrag tussen de 15 en 500 euro en duik in de wereld van nieuwe content voor je Android device.

 

Gerelateerde artikelen:

Google Play Card €25

€25,-

Google Play Card €25

Google Play Card

€15,- tot €500,-

Google Play Card

Bestellen
Google Play Card €15

€15,-

Google Play Card €15