Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Google One met een Google Play card kopen

Chris Hofman
Google One met een Google Play card kopen

Google staat bekend als de meest gebruikte zoekmachine op het internet. Er is echter meer wat Google jou kan bieden. Met een eigen Google-account heb je toegang tot allerlei diensten: Gmail, YouTube, met Google Drive bestanden beheren of Google Meets gebruiken voor vergaderingen. Ook kan je met Google foto’s bewaren van dierbare herinneringen. Met zoveel diensten is extra opslagruimte geen overbodige luxe, toch? Dan komt een Google One lidmaatschap zeker van pas: extra opslagruimte die je kunt gebruiken voor alle handige services van Google.

Wat is Google One? Wij leggen het je uit!

Met een normaal Google account krijg je gratis 15 GB aan opslagruimte. In het geval dat je meer ruimte wilt hebben is er Google One. Met een Google One abonnement heb je de mogelijkheid om meer opslagruimte voor je bestanden te krijgen. Het abonnement biedt echter meer: het biedt bescherming, je krijgt extra ledenvoordeel (tot 10% korting op Google Store-apparaten en accessoires) en je hebt een expert binnen handbereik die je altijd om hulp kunt vragen. Google One biedt drie abonnement opties:

Basis (€ 1,99/ maand - € 19,99/ jaar):

Standaard (€ 2,99/maand - € 29,99/jaar):

Premium (€ 9,99/maand - € 99,99/jaar):

Gebruik Google Play cards voor een Google One lidmaatschap

Het Google One abonnement kan per maand of per jaar afgenomen worden. Wil je bijvoorbeeld de abonnementsdienst uitproberen of niet vastzitten aan een automatische incasso? Dan is het ideaal om met een Google Play Card de serviceaf te nemen. Bij KaartDirect bieden wij verschillende Google Play Cards aan, zodat je het gewenste Google One lidmaatschap zelf kunt uitkiezen. We verkopen bijvoorbeeld de Google Play Card voor 30 euro, hiermee kun je een jaar gebruikmaken van de Google One Standaard. Dankzij Google One blijf je zorgeloos gebruikmaken van de verschillende diensten die Google te bieden heeft.

 

Gerelateerde artikelen:

Google Play Card €100

€100,-

Google Play Card €100

Google Play Card

€15,- tot €500,-

Google Play Card

Bestellen
Google Play Card €30

€30,-

Google Play Card €30