Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De leukste cadeaus voor tieners

Chris Hofman
De leukste cadeaus voor tieners

Bij KaartDirect vind je het grootste assortiment bestaande uit de meest populaire cadeaukaarten. Wanneer je opzoek gaat naar een geschikte cadeaubon, wil je natuurlijk dat deze aansluit op de persoonlijke interesse van de ontvanger. Zoek je een cadeau voor iemand die altijd op de nieuwste sneakers loopt, een PlayStation gamer of een muziekfanaat? Dan zit je hier goed. Wij helpen je graag op weg met een perfect cadeau voor tijdens de feestdagen!

Hét cadeau voor PlayStation gamers

Wil je een cadeau geven aan een echte gamer, maar weet je niet wat diegene graag speelt of al gespeeld heeft? Dit kan het maken van een keuze voor een leuk item nog best lastig maken. Om deze reden raden wij de PlayStation Gift Card aan. Met een PlayStation card heeft de ontvanger de mogelijkheid om zelf wat leuks uit te kiezen in de PSN Store. Wat dacht je bijvoorbeeld van God of War: Ragnarök? Deze nieuwe game is het langverwachte vervolg op het spel uit 2018. Kratos en zijn zoon Atreus moeten het opnemen tegen de goden uit de Noorse mythologie.

Anders zijn de Spider-Man games een aanrader van KaartDirect. Marvel’s Spider-Man en Marvel’s Spider-Man: Miles Morales zijn beide blockbuster games die je op het puntje van je stoel laten zitten. Er zijn echter veel fantastische games uit de stal van Sony beschikbaar: Ratchet & Clank: Rift Apart, Returnal, Demon’s Souls of de fenomenale Final Fantasy VII: Remake (Intergrade). Met zo’n diverse lineup (en nog veel meer) is de PlayStation gift card een uiterst geschikt cadeau voor gamers. Het tegoed is geschikt voor zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5.

Voor de sneakerheads

Voor de echte sneaker fanaten komen we uit bij de Nike Gift Card. Nike wordt geroemd door hun geweldige sneakers, de ontvanger van deze cadeaubon kan er zeker mee uit de voeten. Denk bijvoorbeeld aan een Nike Air Force 1, Nike Air Max, Jordans en nog veel meer classics. De schoenen van Nike zijn geschikt voor verschillende sportdisciplines, zodat je de cadeaukaart ook gerust aan een sportieveling kunt geven. Er zijn veel suggesties te bedenken rondom een Nike cadeaubon, maar uiteindelijk is het een veilige keuze om aan een sneakerhead te geven.

Music lovers genieten van Spotify Premium

Ken je iemand die niet in rust kan leven? Staat er altijd een deuntje aan op de achtergrond? De Spotify Premium Gift Card is een muzikale cadeaukaart om te geven aan een muziekliefhebber. Het kan zijn dat je iemand kent die al gebruikt maakt van de service en je deze een paar maanden extra cadeau geeft. Een andere optie is iemand introduceren met Spotify Premium. Er zijn vele voordelen van de Premium variant: eigen playlisten maken, een brede selectie uit muziekgenres en bovenal, geen reclames tijdens het luisteren van muziek.

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €40

€40,-

PlayStation Store code €40

Nike

€15,- tot €150,-

Nike

Bestellen
Spotify Premium - 6 maanden

€60,-

Spotify Premium - 6 maanden