Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

PlayStation introduceert loyaliteitsprogramma

Chris Hofman
PlayStation introduceert loyaliteitsprogramma

PlayStation Stars is het nieuwe loyaliteitsprogramma van Sony PlayStation waar ook jij aan kunt deelnemen. Het zit eenvoudig in elkaar: hoe meer games je speelt, hoe meer voordelen je vrijspeelt! Misschien klinkt het wel te mooi om waar te zijn, maar liefhebbers die graag gamen op een PlayStation console worden op deze manier bedankt. Benieuwd naar wat moet je doen voor al deze voordelen en wat het precies inhoud? Lees dan snel verder.

Verrijk je display case met unieke verzamelobjecten

Je hebt de mogelijkheid om PlayStation Stars als app op je telefoon te installeren. In de app vind je opdrachten die voltooid kunnen worden voor leuke beloningen. Een leuk element van PlayStation Stars is de display case. Voltooi opdrachten en verzamel digitale objecten om tentoon te stellen. Denk aan characters uit populaire games of bekende Sony producten van de laatste 25 jaar. ‘Maandelijks inchecken’ op de PlayStation zorgt ook voor beloningen, dus vergeet niet af en toe de app op je console te openen.

Maandelijks zijn er campaigns beschikbaar om te voltooien. Dit verschilt van meedoen aan bepaalde activiteiten en uitdagingen die de PlayStation community is voorgelegd (in-game activiteiten, online toernooien) of bepaalde console features gebruiken. Sommige van deze campaigns belonen je ook met punten waarmee je een status opbouwt.

PlayStation Plus leden krijgen extra voordeel

Ben jij lid van PlayStation Plus? Dan is het ook een goed plan om je aan te melden voor het PlayStation Stars loyaliteitsprogramma. Je verdient namelijk punten bij elke aanschaf die je doet in de PSN Store. Deze punten kun je verzilveren voor PSN portemonnee tegoed, exclusieve digitale verzamelobjecten, games en meer.

Je persoonlijke PlayStation Stars status

PlayStation Stars leden kunnen 4 niveau's behalen. Het is op verschillende manieren mogelijk om tot een hoger niveau te komen. Speel jij een game volledig uit en unlock je een flink aantal Trophies? Dan gaat jouw status omhoog. Weet jij het hoogste niveau te behalen? Dan krijg je voorrang bij het contacteren van de klantenservice. Echte PlayStation liefhebbers worden gewaardeerd!

Koop PlayStation kaarten bij KaartDirect

Ben je van plan om games te kopen, je aan te sluiten bij PlayStation Plus en heel veel voordeeltjes te winnen uit het loyaliteitsprogramma PlayStation Stars? Koop bij KaartDirect snel en eenvoudig PlayStation kaarten.

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €25

€25,-

PlayStation Store code €25

PlayStation Store code €60

€60,-

PlayStation Store code €60

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

€59,99

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht