Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Koop PlayStation Plus nu met 25% korting

Chris Hofman
Koop PlayStation Plus nu met 25% korting

Het is weer zover! Van 2 t/m 12 juni 2023 kunnen PlayStation-fans hun hart ophalen tijdens de Days of Play. Tijdens deze periode kun je terecht in de PlayStation Store voor geweldige aanbiedingen. Dit jaar kunnen we een hele lekkere aanbieding scoren: alle PlayStation Plus lidmaatschappen van 12 maanden zijn in prijs verlaagd. Ben je klaar om je game-ervaring naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder.

Tijdelijke aanbieding op PlayStation Plus

Game jij graag op de PlayStation? Dan is PS Plus een absolute must-have! Dit abonnement biedt talloze voordelen, zoals maandelijks gratis games, exclusieve kortingen en toegang tot online multiplayer. Tijdens de Days of Play profiteer je van 25% korting op een PS Plus-abonnement van 12 maanden in de PlayStation Store. Hieronder vind je een overzicht van de actievoorwaarden.

Op alle PlayStation Plus lidmaatschappen van 12 maanden ontvang je nu 25% korting in de PlayStation Store:

Iedereen kan gebruikmaken van deze kortingsactie. Het maakt niet uit of je al lid bent, voor het eerst PlayStation Plus gaat gebruiken, of je abonnement wilt upgraden.

Zorg dat je er snel bij bent: de Days of Play lopen tot en met 12 juni, en alle aanbiedingen zijn exclusief verkrijgbaar in de PlayStation Store.

Bestel je tegoed snel en eenvoudig bij KaartDirect

Bij KaartDirect kun je snel en eenvoudig PlayStation kaarten kopen, ideaal om je slag te slaan tijdens de Days of Play-periode. Het grote voordeel is dat je je bankgegevens niet hoeft te koppelen aan je PSN account, maar toch snel kunt profiteren van de vele aanbiedingen. Mis je kans niet om tijdens de Days of Play voordelig PS Plus aan te schaffen.

Aanbieding gemist? PS Plus is tijdens Black Friday ook vaak met korting te scoren... houdt de PlayStation Store dus goed in de gaten!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €50

€50,-

PlayStation Store code €50

PlayStation Store code €25

€25,-

PlayStation Store code €25

PlayStation Store code €40

€40,-

PlayStation Store code €40