Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Days of Play logo

Wat zijn de Days of Play?

De Days of Play worden ieder jaar georganiseerd door PlayStation. Deze periode gaat van start rond het begin van de zomer en duurt ongeveer 10 dagen. Dit is voor Sony hét moment om PlayStation-liefhebbers bij elkaar te brengen. Het evenement is meer dan alleen een kans om geweldige deals te scoren op hardware, merchandise en games. Het is een manier voor Sony om 'dank je wel' te zeggen tegen de trouwe PlayStation community. Het is erkenning van de onuitputtelijke passie die gamers hebben en een manier om te tonen hoeveel hun betrokkenheid wordt gewaardeerd.

Samen de PlayStation community vieren

Tijdens Days of Play kan je rekenen op korting, veel korting! Denk aan consoles, controllers en headsets. Maar bovenal, het is een erkenning voor de toegewijde PlayStation-gemeenschap en hun liefde voor gaming. Days of Play gaat over het vieren van de vreugde die gaming met zich meebrengt en het delen van deze passie met anderen. Het is dé kans om die ene game te kopen die alleen op de PlayStation gespeeld kan worden, of om nieuwe titels te ontdekken. Breid je collectie uit met een breed scala aan PlayStation-spellen, zowel met fysieke exemplaren als digitale downloads, alles tegen gereduceerde prijzen.

PlayStation games met korting kopen

Days of Play biedt geweldige aanbiedingen voor iedereen - van hardcore gamers die de nieuwste God of War op platinum willen uitspelen, tot casual spelers die een nieuwe game willen ontdekken. Wil je jouw gamecollectie uitbreiden? Dan is dit het perfecte moment! In de PlayStation Store kun je tijdens deze periode profiteren van hoge kortingen op een breed scala aan populaire games. Of je nu van actie, avontuur, sport of puzzels houdt, er is voor elk wat wils.

PlayStation Plus aanbieding

Iedereen die in het bezit is van een PlayStation console, doet er goed aan om een PS Plus lidmaatschap te nemen. Met PlayStation Plus heb je vele voordelen tot je beschikking, zoals exclusieve aanbiedingen, maandelijkse gratis games en de mogelijkheid om samen online te spelen. Er zijn drie verschillende abonnementen beschikbaar: Essential, Extra en Premium.

Het is tijdens Days of Play voorgekomen dat de lidmaatschappen met flinke korting worden aangeboden. Ga je rond deze periode jouw lidmaatschap verlengen, of wil je er een uitproberen? Dan is het verstandig om de Days of Play af te wachten; misschien kun je er dan een met flinke korting scoren.

PS Plus kopen tijdens Black Friday

Naast de fantastische kortingen tijdens de Days of Play, is Black Friday een andere uitgelezen kans om je PlayStation Plus lidmaatschap voordelig te verlengen of te starten. Rond deze periode wordt regelmatig flinke korting op de PlayStation Plus abonnementen aangeboden in de PSN Store. Houd onze blogs in de gaten voor de laatste deals en scoor jouw PS Plus lidmaatschap voor een fractie van de prijs.

Koop je PlayStation kaarten bij KaartDirect

Heb je tegoed nodig voor je PlayStation-account om een van deze deals te scoren? Bestel dan een van onze PlayStation kaarten. Op deze manier hoef je geen betaalgegevens te koppelen aan jouw PlayStation-account en toch profiteren van alle deals in de PSN Store. Zo vermijd je terugkerende kosten en kun je volop genieten van alles wat de Days of Play te bieden heeft.

 
KaartDirect Logo Icon