Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Google Play tegoed kopen bij KaartDirect

Chris Hofman
Google Play tegoed kopen bij KaartDirect

Bij KaartDirect bieden wij verschillende soorten Google Play tegoed aan. Zo kan je bij ons Google Play tegoed kopen vanaf 15 Euro. Dit bedrag is lekker toegankelijk en is voor veel gevallen perfect, wat de Play Store tegoed 15 Euro kaart een aanrader maakt voor velen. De Google Play Store heeft verschillende soorten premium apps en games die je voor een klein bedrag kunt aanschaffen, dus vaak is Google Play tegoed kopen voor 15 euro meer dan genoeg. De meest populaire games die je kunt vinden in de Google Play Store zijn te koop met een Google Play tegoed 15 Euro kaart. Maar ook films en boeken zijn niet altijd erg duur. Zo koop al meerdere top films als je op je Google Play saldo 15 Euro hebt zitten. Ditzelfde geldt ook voor de digitale boeken die je in de Google Play Store vindt: voor vaak één Euro heb je al wat leuks. Als je een echte boekenwurm bent zit je hier helemaal goed. 

Voordelen van Google Play tegoed kopen 15 Euro

Met Google Play tegoed kopen heb je een paar voordelen. Zo houd je met Play cards controle op je wat je uitgeeft en koop je precies het juiste bedrag waarmee je het Google Play saldo wilt opwaarderen. Op deze manier heb je nooit teveel saldo op je account staan en koop je ook precies wat je nodig hebt. Een ander voordeel die je met bijvoorbeeld de Google Play tegoed 15 euro kaart hebt, is dat je niet privégegevens hoeft te delen met de Google Play Store. Google Play tegoed kopen heeft als voordeel dat je geen bankgegevens of creditcard gegevens hoeft te delen.

Uiteraard is het ook leuk om een Google Play tegoed 15 Euro kaart als cadeau weg te geven. De ontvanger heeft de mogelijkheid om met een Google Play saldo van 15 euro kleine in-game aankopen te doen, zichzelf te trakteren op een film of boek of kan diegene kiezen uit miljoenen apps die je kunt vinden in de Google Play Store. Google Play tegoed kopen gaat snel en eenvoudig bij KaartDirect. Het is handig om voor jezelf te gebruiken of om als een leuk cadeau weg te geven.

Google Play Card €15

€15,-

Google Play Card €15

Google Play Card €25

€25,-

Google Play Card €25

Google Play Card €50

€50,-

Google Play Card €50

Google Play Card

€15,- tot €500,-

Google Play Card

Bestellen