Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Google Play tegoed kaarten kopen bij KaartDirect

Chris Hofman
Google Play tegoed kaarten kopen bij KaartDirect

Bij KaartDirect bieden wij verschillende Google Play tegoed kaarten aan. Elk van deze hebben een andere hoeveelheid tegoed: vanaf 15 Euro kan je al een Google Play card kopen, tot een waarde van 500 Euro. Afhankelijk van wat je wilt kopen in de Google Play Store, kies je het gewenste Google Play tegoed uit. Maar wat is nou een goede reden om Play Store tegoed te kopen? Niet iedereen zit er op te wachten om bankgegevens te koppelen en toestemming te geven voor automatische incasso's. Het is daarom ontzettend handig om Play Store tegoed te kopen en deze op je Google account in te lossen. Google Play tegoed kopen gaat zonder gedoe via KaartDirect: je hoeft niet je bank- of creditcardgegevens te koppelen aan de Google Play Store. Zo is Google tegoed kopen via KaartDirect niet alleen snel en eenvoudig, maar ook nog eens betrouwbaar. Zo heb je een veilige manier om Google tegoed op te waarderen, terwijl jij je kwetsbare informatie niet voor de zoveelste keer hoeft te delen. 

Play Store tegoed kopen voor leuke content

In de Google Play Store heb je keuze uit miljoenen apps, games, films en boeken. Ondanks dat er veel gratis te verkrijgen is, moet je soms ook betalen voor (betere) content. Om deze content te kunnen kopen, is PlayStore tegoed een fijne optie. Deze apps en services worden ook wel 'premium content' genoemd in de Google Play Store. Met Play Store tegoed kan je bijvoorbeeld verschillende soorten apps kopen die je ervaring op je Android apparaat of Chromebook bevorderen. Vergeet ook niet dat je met Google Play tegoed ook content kunt kopen voor je Android smartwatch. Een andere manier om Play Store tegoed te gebruiken is voor Google Play Pass. Met het Play Pass lidmaatschap krijg je in een keer toegang tot vele van de premium apps en games. 

Google Play tegoed kopen kan je ook voor een ander doen. Op deze manier heb je een leuk cadeau dat je kan weggeven aan een fervent Android gebruiker. Play Store tegoed dat je koopt bij KaartDirect is op vele manieren te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste Google Play tegoedkaart uit te kiezen en deze af te rekenen. Zodra de betaling is ontvangen kan je meteen in de Google Play Store duiken.

Google Play Card

€15,- tot €500,-

Google Play Card

Bestellen
Google Play Card €25

€25,-

Google Play Card €25