Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De beste games in de Google Play Store

Chris Hofman
De beste games in de Google Play Store

In de Google Play Store zijn er veel games beschikbaar, soms weet je niet wat je moet kiezen. KaartDirect heeft een aantal leuke titels voor jou verzameld jou, zodat jij tijdens een busrit of thuis op de bank lekker een spelletje kunt spelen.

Uno!

Iedereen is wel te porren voor een potje Uno. In dit meedogenloze kaartspel kun je van moment tot moment in een andere situatie belanden. Met een winnende hand kan er opeens een reverse kaart tevoorschijn komen, waardoor jij in de problemen komt. Uno is zeer competitief wanneer je het online speelt, dus wees op je hoede bij elke kaart die je trekt.

Brawl Stars

Een spannende en vooral snelle battle royale game voor op je Android toestel. Met teams van niet meer dan 3 personen moet je tot de laatste adem vechten in deze kleurrijke en epische game. Gebruik speciale vaardigheden: Super Abilities, Star Powers en Gadgets zijn allemaal nodig om je staande te houden tegenover het andere team. Verzamel unieke skins om er goed uit te zien terwijl je voor de overwinning gaat!

Mobile Legends

Voor een uitgebreide MOBA-ervaring kies je voor Mobile Legends: een topgame om vanuit je luie stoel te spelen. Hoewel je strategisch scherp moet blijven om jouw lane te verdedigen, is het aan je teammaten om de basis van de tegenpartij te verpulveren.

Minecraft

Het nog altijd populaire Minecraft mag niet ontbreken in onze lijst van aanraders. Met vele updates achter de rug is er zoveel te doen dat je nooit verveeld zult raken. Bouw de meest uiteenlopende creaties, duik de survival modus in of speel samen met je vrienden. Je eigen creativiteit is het enige wat je tegenhoudt in deze game om alles te kunnen doen. Pas alleen wel een beetje op voor de Creepers!

Google Play kaarten kopen bij KaartDirect

Dit is slechts een greep uit het brede aanbod dat je vindt in de Google Play Store. Als je Google Play tegoed nodig hebt om ingame aankopen te doen, koop dan snel en eenvoudig Google Play cards bij KaartDirect. Het grote voordeel van Google Play kaarten is dat je jouw account van tegoed kunt voorzien, zonder dat er betaalgegevens gekoppeld hoeven te worden. Voor nog meer voordeel kun je een Google Play Pass kopen met een van onze Google Play kaarten. Zo kun je nog meer (premium) games spelen voor vaste lage prijs!

 

Gerelateerde artikelen:

Google Play Card

€15,- tot €500,-

Google Play Card

Bestellen
Google Play Card €15

€15,-

Google Play Card €15

Google Play Card €25

€25,-

Google Play Card €25