Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Black Friday: 5 aanbiedingen in PlayStation Store onder de €20

Chris Hofman
Black Friday: 5 aanbiedingen in PlayStation Store onder de €20

Bij KaartDirect vind je PlayStation kaarten in alle soorten en maten. Stuk voor stuk ideaal om een game mee te kopen in de PlayStation Store. Een mooi voorbeeld is de PlayStation kaart ter waarde van 20 euro: je kunt er indie games mee aanschaffen, afgeprijsde topgames of downloadable content. Kortom, een tegoedkaart die zeer breed in te zetten is. Tijdens Black Friday zijn er ontzettend veel aanbiedingen, dat je makkelijk het overzicht kwijt kunt raken. KaartDirect zet daarom de vijf beste aanbiedingen voor je op een rijtje die je met een 20 euro PSN kaart kunt kopen!

1. Horizon: Forbidden West – Burning Shores DLC, nu:€12,99

Ervaar het nieuwste hoofdstuk van Horizon: Forbidden West, waarin Aloy een duister gevaar voor de planeet op het spoor is gekomen, verborgen in de levensgevaarlijke wildernis van het westen. Deze wildernis is te vinden in Los Angeles, die door vulkaanuitbarstingen compleet is verwoest en er ligt louter gevaar op de loer. In Burning Shores heb je een nieuwe verhaallijn beschikbaar en kom je nieuwe personages tegen. Deze uitbreiding is absoluut de moeite waard als je maar geen genoeg kunt krijgen van Horizon!

2. Destiny 2: Lightfall, nu: €19,99

Destiny 2: een game waar je van planeet naar planeet reist om aliens eens goed kont te schoppen. Wammeer je met een team van vrienden het gevaar tegemoet gaat, staat het garant voor veel speelplezier. In de laatste uitbreiding, Lightfall, staat Neptunus centraal. Anders dan je kent van Destiny 2, reis je nu naar een neon metropool. Ontmoet de Cloud Striders en strijd mee tegen de Shadow Legion om de verwoesting van de geheime stad Neomuna te voorkomen.

3. Final Fantasy VII: Remake Intergrade, nu: €18,99

In februari 2024 komt het tweede deel van Final Fantasy VII: Remake uit onder de noemer 'Rebirth'. Heb je de eerste game gemist? KaartDirect raadt van harte aan deze titel een kans te geven. Een onvergetelijke klassieker in een nieuw jasje gestopt. Sephiroth speelt gedachtenspelletjes en heeft iedereen in zijn greep met een onvoorspelbare toekomst. Volg het verhaal van Cloud en zijn vrienden, die de grootste en sterkste SOLDIER moeten stoppen van het vernietigen van de wereld.

4. It Takes Two, nu: €11,99

In de game It Takes Two speel je met z’n tweeën en ervaar je een bijzonder avontuur waarin je samen puzzels en uitdagingen moet trotseren. Cody en May, ouders van Rose, willen gaan scheiden. Rose is hier natuurlijk erg verdrietig over en maakt twee poppetjes. Deze poppetjes representeren de ouders, waarvan ze hoopt dat ze bij elkaar blijven. Door merkwaardige omstandigheden veranderen de ouders in deze poppetjes, wat resulteert in een verhaal waar samenwerking bij centraal staat. De perfecte game om samen tijdens de feestdagen te spelen!

5. Hades, nu: €14,99

In Hades neem je de rol aan van een onsterfelijke prins in de onderwereld. Je probeert te ontsnappen uit de hel, maar makkelijk is dat niet wat je moet tegen allerlei gedrochten vechten en ook Hades nog zien te ontwijken. In deze Grieks mythologisch geïnspireerde game word je telkens sterker; hoe verder je in de hel geraakt, hoe meer je de wapens van Olympus kunt upgraden. Je gaat dood, begint opnieuw, maar wel met beter materiaal! Je ontmoet goden als Zeus, Athena of Poseidon, je maakt allianties en probeert Hades te slim af te zijn om deze cyclus te doorbreken. Een echte publiekslieveling. Hades 2 zal trouwens begin 2024 verschijnen. 

Dit is nog maar een greep aan wat je kunt vinden in de PlayStation Store. Met een PlayStation kaart ter waarde van 20 euro kun je nog zoveel meer aanschaffen, dat je zeker een kijkje moet nemen. Heb je overiegens PlayStation Plus nodig? Klik dan hier om alles te weten te komen over de Black Friday deals voor PlayStation Plus!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €10

€10,-

PlayStation Store code €10