Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

FLIWP

FLIWP kopen? Direct geleverd

Met een FLIWP voucher heb je de mogelijkheid om online snel en veilig aankopen te doen. Door een FLIWP voucher te kopen hoef je niet een creditcard of bankgegevens te delen met een online verkooppunt. Zo ben je verantwoord bezig, zonder dat je slachtoffer wordt van bijvoorbeeld internet fraude. Bij KaartDirect verkopen wij verschillende waarden FLIWP vouchers die je meteen kunt gebruiken.

FLIWP

FLIWP €10

€10,-

FLIWP €10

FLIWP €20

€20,-

FLIWP €20

FLIWP €50

€50,-

FLIWP €50

FLIWP €100

€100,-

FLIWP €100

FLIWP SVG Logo

Wat is FLIWP?

FLIWP is een cash voucher die je gebruikt om online betalingen te doen. Het grote voordeel hiervan is dat je geen credit card of bankgegevens ervoor nodig hebt. Daardoor verminder je de kans op online fraude en deel je ook niet onnodig je persoonlijke gegevens op het internet. FLIWP gebruiken is dan uiteindelijk snel en veilig.

Waar kan ik FLIWP gebruiken?

FLIWP is ideaal om te gebruiken bij het online shoppen en andere soorten branches. Eigenlijk overal waar FLIWP wordt ondersteund als betaaloptie, is het gebruik van FLIWP mogelijk en dat betekent dat een breed aantal mogelijkheden tot snel en veilig betalingen doen.

Hoe werkt FLIWP?

Koop jij een FLIWP voucher? Dan krijg je een 16-cijferige pincode (PIN) die je op verschillende manieren kunt inlossen. Zo bestaat er de mogelijkheid om een FLIWP account aan te maken en daar je tegoed bij te houden. Bij webshops die FLIWP ondersteunen krijg je de gelegenheid om daar direct de PIN in te voeren en te gebruiken bij een betaling. Anders is je laatste mogelijkheid om je FLIWP voucher tegoed in te lossen op een prepaid card of e-wallet.

FLIWP voucher kopen bij KaartDirect

Bij KaartDirect verkopen wij FLIWP vouchers, waarmee jij online aankopen kunt doen. Wij bieden verschillende van deze vouchers aan. Voor de wat kleinere bedragen hebben wij FLIWP vouchers ter waarde van 10, 20 en 50 euro. Wil je meer financiële ruimte hebben met FLIWP? Koop dan FLIWP codes ter waarde van 100, 150, 200, 250 of 500 euro. Er is dus genoeg keuze om een FLIWP code te kopen, waardoor je op een flexibele manier je betalingen doet.