Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Verspreid vrijheid in Helldivers 2 voor de PS5 en PC

Chris Hofman
Verspreid vrijheid in Helldivers 2 voor de PS5 en PC

Sinds 8 februari 2024 hebben wij de eer om als trotse burgers te strijden voor Super Earth. In Helldivers 2 wordt de aarde geteisterd door vijandelijke krachten in een galactische oorlog, waarin jij samen met medesoldaten strijdt voor slechts één doel: vrijheid! De game is beschikbaar op de PlayStation 5 en Steam (PC), en heeft veel gamers weten te bekoren. Helldivers 2 is enorm populair, en wij leggen je uit waarom. Who doesn’t love Democracy?

Wat voor soort game is Helldivers 2?

Helldivers 2 is een shooter waarin jij met een gepersonaliseerde soldaat van planeet naar planeet reist om te strijden tegen twee machtige, vijandelijke krachten. De insectachtige aliens, genaamd Terminids, en AI-robots die bekendstaan als de Automatons, die veel weg hebben van Terminators. Vooral door de aanwezigheid van de Terminids in de game wordt de vergelijking met de film Starship Troopers snel gemaakt: in die film wordt Amerikaans patriottisme op een karikaturale wijze gecombineerd met een oorlog tegen insecten. Deze stijl overheerst ook in Helldivers 2. Met hulp van je moederschip kun je airstrikes inzetten terwijl jij te voet met een uitgebreid arsenaal aan wapens de strijd aangaat tegen het gespuis.

Samen strijden voor Freedom!

In Helldivers 2 speelt de multiplayer een centrale rol. Samen met de community ga je los op planeten en het doel is om deze locaties te bevrijden van de vijanden. Als je dit vaak genoeg hebt gedaan met de andere Helldivers, dan zal de betreffende planeet bevrijd worden. In de game heb je een grote kaart van de galactische oorlog, waarop je per regio kunt zien hoeveel er nog bevrijd moet worden. Uiteindelijk is het doel om te voorkomen dat de vijandelijke groepen het centrum van de kaart bereiken: Super Earth, oftewel je thuisplaneet.

Om samen met je democratische broeders te kunnen strijden voor Freedom, heb je natuurlijk wel PS Plus nodig als je op de PlayStation 5 speelt. Bij KaartDirect verkopen wij PlayStation kaarten van verschillende waarden, waarmee je een PlayStation Plus abonnement naar keuze kunt aanschaffen. Of je nu kiest voor Essential, Extra of Premium, elke optie is perfect om de vijanden kennis te laten maken met vrijheid.

PC of PS5-gebruiker? Verspreid samen democratie

Als je de voorkeur geeft aan het voortzetten van de strijd via de PC, dan kun je de game uiteraard ook op Steam aanschaffen. Ongeacht het platform waarop je speelt, Helldivers 2 ondersteunt cross-platform gameplay, waardoor je met vrienden op je platform naar keuze samen kunt spelen. Naast het bevrijden van planeten en het uitbouwen van je schip voor essentiële upgrades, kun je door middel van een Warbond (battle pass) nieuwe wapens vrijspelen om je arsenaal te vergroten. Bij de standaardversie van de game (39,99 ongeacht het platform) zit zo'n Warbond inbegrepen, waarmee je wapens, stukken pantser en andere cosmetische items kunt vrijspelen. Wil je je loyaliteit aan Super Earth echt bewijzen en jezelf uitroepen tot 'Super Citizen'? Kies dan voor de Deluxe Edition (59,99) van Helldivers 2, waarbij je direct toegang krijgt tot een Warbond met speciale beloningen.

Dive vandaag nog samen met je kameraden in Helldivers 2. Deze multiplayer game, afkomstig uit de stal van Sony, is enorm populair en wordt door velen gespeeld. Zelfs als je vrienden even niet beschikbaar zijn, vind je altijd een medestrijder online om samen democratie te verspreiden. Bescherm Super Earth en verdrijf de Terminids en Automatons!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €40

€40,-

PlayStation Store code €40