Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Eerste trailer van GTA VI - game verschijnt in 2025!

Chris Hofman
Eerste trailer van GTA VI - game verschijnt in 2025!

Het is eindelijk zover: Grand Theft Auto VI is officieel aangekondigd met een trailer en verschijnt in 2025! De game wordt in eerste instantie uitgebracht op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S, over een PC release is helaas nog geen informatie beschikbaar. GTA VI speelt zich af in de staat Leonida, in het bruisende Vice City. Hier is werkelijk van alles te beleven: straatraces, wilde feesten tot krokodillen die een bezoekje aan de supermarkt brengen. Het is een fictieve versie van Miami, maar komt grafisch gezien akelig in de buurt van het eggie. Er wordt gehint naar een verhaallijn zoals we die kennen van Bonnie & Clyde: een (gevaarlijk) stel dat niets uit de weg gaat om geld te verdienen.

Rockstar Games, heeft de trailer op rond middernacht de wereld in geslingerd. Dit was een stuk eerder dan wat ze eerst hadden gecommuniceerd met fans, namelijk 15:00 uur Nederlandse tijd. In deze korte periode, is de trailer al bijna 50 miljoen(!) keer bekeken. Bekijk de trailer en oordeel zelf of het de hype waard is:

Tien jaar na de release van GTA V

Sinds 2013 zijn we bekend met GTA 5, een game die voortdurend bovenaan de verkooplijsten staat. Minstens zo populair is GTA Online. Een modus waarin je met meerdere spelers samen kunt spelen, of in je eentje een eigen (crimineel) imperium kunt opbouwen. Dagelijks is er wel op social media content te vinden: YouTube clips van GTA Online, game updates en meer. Met meer dan 190+ miljoen exemplaren, is dit een van de meest populaire games die ooit is uitgekomen. Het is niet zo gek dat ontzettend veel mensen uitkijken naar het vervolg.

Voorlopig moet je nog genoegen nemen met GTA Online

We moeten nog wel geduld hebben, in 2025 kunnen we het nieuwe verhaal gaan ervaren. Voordat het zover is zul je het nog met Grand Theft Auto 5 moeten doen. Bij KaartDirect heb je de mogelijkheid om voor de Xbox consoles Shark Cards te kopen om in GTA Online je imperium op te bouwen. Voor de PlayStation 5 en PC bieden wij tegoedkaarten aan, waarmee je de Shark Cards kunt kopen.

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €100

€100,-

PlayStation Store code €100

Xbox Gift Card €100

€100,-

Xbox Gift Card €100