Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Roblox komt naar de PlayStation 4 en 5!

Sander Lindeveld
Roblox komt naar de PlayStation 4 en 5!

Het heeft een poosje geduurd, maar eindelijk is het zover: Roblox komt naar de PlayStation consoles! Met een indrukwekkende community van meer dan 65 miljoen dagelijkse actieve gebruikers, heeft Roblox zich ontpopt tot een waar fenomeen in de gamingwereld. Vanaf 10 oktober 2023 is het ook mogelijk om deze bijzondere game op de PlayStation 5 en de PS4 te spelen. Hiermee zal de omvangrijke community ongetwijfeld verder groeien.

De snelle opkomst van Roblox 

Roblox werd gelanceerd in 2006 en heeft in de afgelopen jaren een ongelofelijke groei doorgemaakt. Het is op dit moment wereldwijd een van de meest gespeelde games. Uit gegevens die Roblox zelf kenbaar heeft gemaakt, blijkt dat in Amerika alleen al meer dan de helft van alle kinderen(!) de game weleens heeft gespeeld. Dat is werkelijk indrukwekkend.

User-generated content staat centraal 

Stel je een wereld voor waar je fantasie de enige grens is tot wat je kunt creëren. Waar je op maandag in de levendige ambiance van een neonverlichte nachtclub zoals 'Twice Square' kan dansen, en op dinsdag het onherbergzame terrein van Mars kan betreden. Dit is allemaal mogelijk in de onbegrensde wereld Roblox.

Dankzij de mogelijkheid voor gebruikers om zelf games en content te creëren, blijft het aanbod binnen Roblox divers en verrassend. Er is zo veel te ontdekken dat je letterlijk elke dag iets nieuws kunt beleven.

Een sociaal platform in hart en nieren 

Roblox gaat verder dan alleen samen gamen. Het begint bij je eigen avatar: deze kun je leuker maken met unieke items zoals kleding en accessoires die je koopt met Robux, de valuta van Roblox. Robux kun je eenvoudig bij KaartDirect kopen, zodat je veilig en verantwoord ingame aankopen kunt doen. Tegoed voor Roblox is een perfecte geschikt om je avatar te personaliseren en op te vallen in de menigte.

Gebruikers kunnen met hun avatar games spelen, en ook hubs betreden om andere Roblox spelers te ontmoeten. In een hub kun je van alles meemaken, zoals bepaalde thema werelden betreden, of de mogelijkheid om samen minigames te spelen. Het is zeer uiteenlopend en erg sociaal.

Waar kun je Roblox spelen? 

Hoewel Roblox al beschikbaar was op platforms zoals de Xbox Series X|S, Xbox One, PC, iOS en Android, voegt het nu ook de PlayStation 5 en PS4 aan dit rijtje toe. Hierdoor wordt het bereik van de game aanzienlijk vergroot. Het blijft de vraag of en wanneer Roblox ook naar de Nintendo Switch zal komen.

 

Gerelateerde artikelen:

Roblox Gift Card

€10,- tot €200,-

Roblox Gift Card

Bestellen