Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is eindelijk uit!

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is eindelijk uit!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild heeft het hart van menig (Nintendo Switch) gamer weten te veroveren. Het spel staat bekend om zijn grote open wereld design met creatieve en innoverende gameplay elementen. Het avontuur van Link en Zelda werd ruim 6 jaar geleden bijzonder goed ontvangen, waardoor velen niet kunnen wachten om het vervolg te spelen. Gelukkig is er eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Vandaag is de dag aangebroken, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is nu beschikbaar in de Nintendo eShop.

Verken Hyrule te land en in de lucht

Het uitgestrekte landschap van Hyrule is volledig getransformeerd. In Tears of the Kingdom ontdek je nieuwe gebieden, maar met een opmerkelijke wending. Door enkele gebeurtenissen in het koninkrijk zweven nu gigantische stukken van het uitgestrekte landschap tussen de wolken. Deze heten de Sky Islands, waar je tal van mysteries, locaties en volkeren kunt ontdekken. Link heeft ditmaal de mogelijkheid om zijn avontuur niet alleen te land en ter ‘zee’ aan te gaan, maar ook in de lucht.

Nieuwe hulpmiddelen voor Link

Een van de redenen waarom je de game meteen wilt downloaden uit de Nintendo eShop, is de uitgebreide gameplay. Link beschikt over nieuwe items, zoals de Ultrahand. Met dit hulpmiddel kun je voorwerpen in Hyrule oppakken, verplaatsen en zelfs ergens aan bevestigen. Daarnaast heeft Link een speciale vaardigheid die het verkennen nog interessanter maakt dan in het eerste deel. Deze nieuwe skill heet Ascend en stelt Link in staat om zich van oppervlak naar oppervlak te teleporteren. Handig als je snel naar de top van een berg wilt komen!

Nintendo eShop kaarten kopen bij KaartDirect

Wil je The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom kopen met een Nintendo Switch eShop card? Bij KaartDirect bieden wij eShop tegoed aan in verschillende waarden. Wil je je bankgegevens niet koppelen aan je Nintendo account? Dan is het kopen van de nieuwe Zelda game met een Nintendo eShop kaart de ideale oplossing. Het is ook mogelijk om een Nintendo tegoedkaart cadeau te doen aan iemand die staat te popelen om Hyrule te redden van de meedogenloze Ganondorf. Bestel snel en eenvoudig een Nintendo Switch eShop kaart om Zelda niet teleur te stellen!

 

Gerelateerde artikelen:

Nintendo eShop card €25

€25,-

Nintendo eShop card €25

Nintendo eShop card €50

€50,-

Nintendo eShop card €50

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

€69,99

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom