Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Waarom zijn mijn kinderen dol op Roblox?

Chris Hofman
Waarom zijn mijn kinderen dol op Roblox?

Daar komen je kinderen weer aan: "Mag ik alsjeblieft een Roblox kaart?". Wat is dat toch met die Roblox game en wat zijn Robux eigenlijk? KaartDirect legt uit waarom je kinderen zich helemaal verliezen in de uitgebreide wereld van Roblox. Roblox is in de basis gratis te spelen en kent een digitale valuta genaamd Robux (niet gratis). Robux worden door je kinderen gebruikt om zich in het spel te onderscheiden en content te spelen die normaliter niet toegankelijk is. Het draait niet alleen om het gamen zelf, ook cosmetische items zijn erg belangrijk en vaak het gespreksonderwerp op het schoolplein. Een Roblox gift card voor extra Robux staat hierdoor erg hoog op het verlanglijstje en garandeert dat ze voorlopig zoet zullen zijn.

Roblox is veel meer dan één game

Roblox is een game waarin heel veel verschillende spelletjes te vinden zijn. Zo heb je een bibliotheek aan de meest uiteenlopende games die gespeeld kunnen worden. Het leuke hieraan is dat de community zelf deze games maken! Dit kunnen normale gamers zijn, maar ook initiatiefnemers die er een bedrijf omheen hebben gebouwd. Zo verschilt de kwaliteit van de games ook ontzettend van elkaar. De ene game is beter dan de ander, en dat maakt Roblox tegelijk ook zo leuk. Je kunt in en uit een spel stappen wanneer je wilt en aan de lopende band nieuwe dingen uitproberen.

Wat voor soort games kunnen dit dan zijn? De genres lopen zeer uiteen. Zo heb je bijvoorbeeld een game genaamd Livetopia, een role playing game (RPG) waarin je als speler verschillende rollen kunt aannemen in een bruisende stad. Denk bijvoorbeeld aan het openen van een eigen supermarkt! Het is een game met prachtige graphics en veel gameplay mogelijkheden.

Maar er is nog veel meer, zoals kaartspellen, strategiespellen, sportgames en alles ertussenin. Het fijne van Roblox is dat als je iets leuks hebt gevonden, je dit aan je favorieten kunt toevoegen. Zo keren Roblox gebruikers gemakkelijk terug en raak je het overzicht niet kwijt.

Onderscheid jezelf met cosmetische items

Naast een grote keuze aan verschillende soorten games, heb je ook applicaties binnen Roblox. Je kunt verschillende hubs vinden waar grote aantallen spelers elkaar kunnen ontmoeten. Een hubwereld kan werkelijk van alles zijn, zoals bijvoorbeeld een omgeving met verschillende hallen waar je sportgames kunt spelen. In Roblox heb je de mogelijkheid om een eigen avatar samen te stellen die je kunt besturen in zo'n hubwereld. Dit is de plek waar Robux om de hoek komt kijken.

Een eigen avatar kun je op verschillende manieren aanpassen: geslacht, mens (of iets anders zoals een robot), accessoires (brillen, hoeden, etc.) kledingstukken en nog veel meer. Hoewel een kleine selectie gratis is, zijn de meest unieke en gave items alleen verkrijgbaar door ze te kopen met Robux. Als je kinderen fanatieke Roblox spelers zijn, dan kunnen ze jou vast alles vertellen over welke items op dit moment ware must-haves zijn!

Robux kopen bij KaartDirect

Wil jij je kinderen blij maken met extra Robux? Bij KaartDirect koop je eenvoudig een Roblox kaart om Robux op het account van je kind aan te vullen.  Wij hebben diverse Roblox kaarten, in verschillende waardes: een Robux kaart van 10, 20 of 50 euro kun je direct in je winkelwagen plaatsen. Ben je op zoek naar een ander bedrag? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om zelf het bedrag te kiezen tussen de 10 en 200 euro met de Roblox gift card. Is je kind jarig, of moet een goed rapportcijfer gevierd worden? Dan kun je gebruikmaken van onze cadeau module en je kind als verrassing een Roblox tegoedcode toesturen. Niets maakt je kroost dan nog gelukkiger!

 

Gerelateerde artikelen:

Roblox Gift Card

€10,- tot €200,-

Roblox Gift Card

Bestellen