Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Xbox Gift Card

Xbox Gift Card kopen? Bestel eenvoudig & snel

Met een Xbox Gift Card heb je de perfecte manier beschikbaar om tegoed toe te voegen aan je Microsoft account. De Xbox kaart gebruik je in de Microsoft Store, waar een schat aan content wacht om ontdekt te worden. Je vindt er het beste van elke generatie Xbox, van klassiekers die je gespeeld moet hebben tot de nieuwste hits voor de Series X|S. Of het nu gaat om games, services, DLC, of zelfs een nieuwe console: met Xbox tegoed is het allemaal mogelijk. Het voordeel van een Xbox cadeaukaart is dat er geen betaalgegevens (bank of creditcard) aan het account gekoppeld hoeven te worden. Zo houd je controle over wat er uitgegeven wordt.

Xbox Gift Card €5

€5,-

Xbox Gift Card €5

Xbox Gift Card €10

€10,-

Xbox Gift Card €10

Xbox Gift Card €20

€20,-

Xbox Gift Card €20

Xbox Gift Card €25

€25,-

Xbox Gift Card €25

Xbox Gift Card €30

€30,-

Xbox Gift Card €30

Xbox Gift Card €50

€50,-

Xbox Gift Card €50

Xbox Gift Card €75

€75,-

Xbox Gift Card €75

Xbox Gift Card €100

€100,-

Xbox Gift Card €100

Microsoft Xbox Store logo High Res PNG

Gebruik de Xbox cadeaukaart in de Microsoft Store

Met de release van de nieuwste generatie Xbox consoles, is er steeds meer interessante content te vinden in de Microsoft Store. Zo kun je als Xbox gamer in de Microsoft Store terecht om allerlei games te kopen. Nieuwe en oude games zijn er allemaal te vinden: zo heb je oude Xbox klassiekers, toppers van de Xbox 360, interessante titels die verschenen op de Xbox One en uiteraard de laatste hits voor de Xbox Series X|S. Wat je ook in de Microsoft Store vindt is downloadable content (DLC) en uitbreidingen voor de games waar je geen genoeg van kunt krijgen. Het Xbox tegoed kan gebruikt worden voor alle producten in de MS Store. Zo is het mogelijk om een Xbox Series X of Series S in de MS Store te kopen, maar bijvoorbeeld ook een nieuwe (custom) controller of headset.

Met een Xbox kaart kun je eenvoudig je Xbox Game Pass (Core) lidmaatschap vooruitbetalen. Dit biedt je het gemak van flexibiliteit zonder de zorg van automatische verlenging en onverwachte kosten. Door vooraf te betalen, vermijd je verrassingen en houd je volledige controle over je abonnement en uitgaven. Je weet precies wanneer je lidmaatschap afloopt, zodat je zelf kunt beslissen of en wanneer je het wilt vernieuwen.

Bij KaartDirect hebben wij Xbox Gift Cards in verschillende bedragen beschikbaar. Met een Xbox kaart vul je eenvoudig de digitale portemonnee aan op je Xbox/Microsoft account, waarmee je kunt shoppen in de Microsoft Store. Het fijne van een Xbox cadeaukaart, is dat je niet je bank- of creditcardgegevens hoeft te koppelen aan je Xbox account. Met een Xbox kaart los je de tegoedcode in op je account en spendeer je het vervolgens in de Microsoft Store. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om via Xbox Gift Cards Xbox Live Gold of Xbox Games Pass (Ultimate) te kopen. Op deze manier zit je niet gebonden aan een maandelijkse incasso en hoef je je ook geen zorgen te maken om onnodige kosten.

Xbox Gift Card kopen bij KaartDirect

Bij KaartDirect bieden wij verschillende Xbox Gift Cards aan. De € 5 Xbox cadeaukaart is de meest voordelige variant. Verder bieden wij ook een Xbox Gift Card 10 euro aan, maar ook een ter waarde van 20, 25, 30 en 50 euro aan. Voor de grotere uitgaven hebben we ook Xbox kaarten van 75 en zelfs 100 euro. Als je weet welke Xbox tegoedkaarten je wilt hebben, stop je deze in het winkelwagentje en reken je de producten af. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, krijg je de code voor het Xbox tegoed op je scherm te zien. Wil je iemand verrassen met een Xbox tegoedkaarten als cadeaukaart? Bezoek dan deze pagina om de Xbox kaart te personaliseren. Dat is het ideale cadeau voor iedere Xbox gamer.