Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Xbox Gift Card

Xbox Gift Card kopen? Bestel eenvoudig & snel

Bij KaartDirect koop je een Xbox Gift Card zonder gedoe. Kies het gewenste tegoed om het saldo van je Microsoft Xbox account mee op te waarderen. Dit tegoed kan gebruikt worden om aankopen mee te doen in de Microsoft Store. Hier vind je een hoop games, DLC, uitbreidingen, hardware en meer. Het voordeel van een Xbox cadeaukaart is dat het niet nodig is om betaalgegevens (bank of creditcard) aan het Xbox-account te koppelen. Zo houd je controle over wat er uitgegeven wordt.

Xbox Gift Card 5 euro

€5,-

Xbox Gift Card 5 euro

Xbox Gift Card 10 euro

€10,-

Xbox Gift Card 10 euro

Xbox Gift Card 20 euro

€20,-

Xbox Gift Card 20 euro

Xbox Gift Card 25 euro

€25,-

Xbox Gift Card 25 euro

Xbox Gift Card 30 euro

€30,-

Xbox Gift Card 30 euro

Xbox Gift Card 50 euro

€50,-

Xbox Gift Card 50 euro

Xbox Gift Card 75 euro

€75,-

Xbox Gift Card 75 euro

Xbox Gift Card 100 euro

€100,-

Xbox Gift Card 100 euro

Microsoft Xbox Store logo High Res PNG

Koop Xbox games in de Microsoft Store

Met de release van de nieuwste generatie Xbox consoles, is er steeds meer interessante content te vinden in de Microsoft Store. Zo kun je als Xbox gamer in de Microsoft Store terecht om allerlei games te kopen. Nieuwe en oude games zijn er allemaal te vinden: zo heb je oude Xbox klassiekers, toppers van de Xbox 360, interessante titels die verschenen op de Xbox One en uiteraard de laatste hits voor de Xbox Series X|S. Wat je ook in de Microsoft Store vindt is downloadable content (DLC) en uitbreidingen voor de games waar je geen genoeg van kunt krijgen. Het Xbox tegoed kan gebruikt worden voor alle producten in de MS Store. Zo is het mogelijk om een Xbox Series X of Series S in de MS Store te kopen, maar bijvoorbeeld ook een nieuwe (custom) controller of headset.

Bij KaartDirect hebben wij Xbox Gift Cards in verschillende bedragen beschikbaar. Met deze Xbox kaarten vul je de digitale portemonnee aan op je Xbox/Microsoft account, waarmee je kunt shoppen in de Microsoft Store. Het fijne van de Xbox Gift Cards, is dat je niet je bank- of creditcardgegevens hoeft te koppelen aan je Xbox-account. Met een Xbox Gift Card los je de tegoedcode in op je account en spendeer je het vervolgens in de Microsoft Store. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om via Xbox Gift Cards Xbox Live Gold of Xbox Games Pass (Ultimate) te kopen. Op deze manier zit je niet gebonden aan een maandelijkse incasso en hoef je je ook geen zorgen te maken om onnodige kosten.

Xbox Gift Card kopen bij KaartDirect

Bij KaartDirect bieden wij verschillende Xbox Gift Cards aan. De 5 euro Xbox Gift Card is de meest voordelige variant. Verder bieden wij ook een Xbox Gift Card 10 euro aan, maar ook een ter waarde van 20, 25, 30 en 50 euro aan. Voor de grotere uitgaven hebben we ook Xbox kaarten van 75 en zelfs 100 euro. Als je weet welke Xbox tegoedkaarten je wilt hebben, stop je deze in het winkelwagentje en reken je de producten af. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, krijg je de Xbox Gift Card tegoedcode op je scherm te zien. Wil je iemand verrassen met een Xbox tegoedkaarten als cadeaukaart? Bezoek dan deze pagina om de Xbox kaart te personaliseren. Dat is het ideale cadeau voor iedere Xbox gamer.