Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Duik in de Fortnite wereld van user created content

Chris Hofman
Duik in de Fortnite wereld van user created content

Fortnite staat bekend om de intense gevechten in de Battle Royale modus. In deze gamemodus land je op een eiland, neem je het op tegen een lading andere spelers en strijd je om als laatste over te blijven. Schakel tegenstanders uit aan de hand van doordachte tactieken en maak defensieve bouwwerken. Lukt dat? Dan ben jij de winnaar! Maar Fortnite heeft meer te bieden dan alleen Battle Royale. Spelers kunnen ook zelf content creëren en publiceren in de Fortnite Creative Mode. Bij KaartDirect waarderen we de creativiteit van de spelers enorm! Reden genoeg dus om er eens goed naar te kijken.

Unreal Engine 5: de motor achter Fortnite

Niet zo lang geleden heeft Epic Games (de ontwikkelaar van Fortnite) het spel een flinke upgrade gegeven in de vorm van Unreal Engine 5. Deze vernieuwde 'motor' vormt de basis achter Fortnite. Hiermee wordt het spel niet alleen visueel aantrekkelijker, het brengt ook veel verbeteringen met zich mee. Wat deze update zo speciaal maakt, is dat spelers nu de tools beschikbaar hebben om zelf content te creëren. Dit biedt een extra dimensie en een totaal nieuwe ervaring dan we voorheen van Fornite gewend waren.

Om te laten zien waar deze engine toe instaat is, heeft Epic Games een aantal speelbare demo's gelanceerd. Forest Guardian is hier een voorbeeld van. In dit single-player level neem je het op tegen dieren en een gigantische draak. Het geeft een goed beeld van de onbeperkte mogelijkheden die je nu binnen Fortnite beschikbaar hebt. Een ander level dat Epic Games heeft geïntroduceerd is een multiplayermodus genaamd Deserted: Domination, wat veel weg heeft van Call of Duty. Dankzij de realistische grafische stijl met grauwe tinten, voelt deze modus compleet anders dan we van het kleurrijke Fortnite gewend zijn. Neem zeker een kijkje; alles is gratis te downloaden in Fortnite.

Laat je vooral inspireren door deze levels en ga zelf aan de slag. Je krijgt een heel eiland ter beschikking waar jij je fantasie de vrije loop kunt laten. Ook je vrienden kunnen meegenieten van jouw creativiteit, als jouw creatie af is kun je dit direct delen. 

Er valt veel te ontdekken

Spelers hebben al flink bijgedragen aan de user-created content sectie. Er zijn games in verschillende categorieën te vinden, uiteenlopend van avontuur- tot racespellen en van minigames tot open wereld games. Zo vind je er bijzondere vormen van 'team deathmatch' en 'prop hunt'. Er zijn ook artistieke levels waarvoor spelers uiteenlopende fantasiewerelden of (wandel)ervaringen hebben gecreëerd. Of denk aan het maken van je eigen muziek! Je kan het echt zo gek niet verzinnen, of je het is te ontdekken in Fortnite.

V-Bucks zijn belangrijker dan ooit

Nu je met je eigen avatar toegang hebt tot alle content die door gebruikers is gemaakt, is het des te belangrijker om jezelf te onderscheiden! De Battle Pass is een geweldige manier om unieke skins en items te ontgrendelen voor je personage. Bij KaartDirect kun je een V-Bucks tegoedkaart kopen ter waarde van 1.000 V-Bucks. Ruim voldoende om de Battle Pass mee aan te schaffen. Laat iedereen je unieke stijl zien, terwijl je geniet van de beste user-created content!

 

Gerelateerde artikelen:

Fortnite 1.000 V-Bucks

€8,99

Fortnite 1.000 V-Bucks

Fortnite 2.800 V-Bucks

€22,99

Fortnite 2.800 V-Bucks

Fortnite 5.000 V-Bucks

€36,99

Fortnite 5.000 V-Bucks