Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Praktische cadeau's voor studenten die op kamers gaan!

Sander Lindeveld
Praktische cadeau's voor studenten die op kamers gaan!

Het is bijna weer zover: de zomervakantie loopt ten einde en de studenten duiken weer in de boeken. Er komt echter meer kijken bij het studeren dan alleen dat. Zo zijn er veel studenten die op zoek gaan naar een kamer, misschien zelfs al iets gevonden hebben en gaan verhuizen, of een hoop aankopen moeten doen. Daarom heeft KaartDirect een paar leuke en vooral handige cadeau tips. We zetten op een rijtje welke digitale cadeaukaarten ideaal zijn om te geven aan studenten die op zichzelf gaan wonen.  

Een IKEA cadeaubon komt altijd van pas

Een mooie lamp, een kastje om spullen op te bergen, of een nieuwe kledingkast aanschaffen. Een IKEA cadeaubon is voor meerdere gelegenheden een mooi cadeau, maar in het specifieke geval van een student die op kamers gaat misschien de veelzijdigste optie. Het brede aanbod van meubels en accessoires maakt de IKEA cadeaukaart een leuk presentje voor iedereen die het huis verlaat.

Als er nog wat geklust moet worden

Een likje verf, een plank die losschiet, misschien wat nieuwe plinten: soms moet er meer gedaan worden aan een kamer dan verwacht. Niet elke studentenkamer wordt even netjes door de vorige bewoner achtergelaten en kan vast een kleine opfrisbeurt gebruiken. Bij KaartDirect vind je verschillende klus cadeaubonnen van de GAMMA, Karwei of de Klus Cadeaukaart. Het enige wat hier nog goed bij van pas komt, is een extra paar handen. 

De finishing touches aanbrengen

Er zijn gevallen waarbij studenten terechtkomen in een mooi gemeubileerde kamer. Netjes verzorgd, schoon, helemaal klaar om meteen in te trekken. Het enige wat dan nog ontbreekt, is een persoonlijk tintje. Voor deze finishing touches is een H&M Home cadeaukaart ideaal. Bij H&M Home vind je een brede selectie van accessoires, zoals sierkussens voor op de bank, planten voor in de huiskamer en luxe uitziend bestek. Op deze manier komt alles piekfijn in orde!

Verstuurd direct een digitale cadeaukaart

Hebben wij je geïnspireerd? Maak gebruik van onze cadeau module en stuur direct een gift card op naar de verhuizende student. Schrijf er een leuk bericht bij, een extra steuntje in de rug voor deze spannende periode kan nooit kwaad!

 

Gerelateerde artikelen:

IKEA

€5,- tot €150,-

IKEA

Bestellen
GAMMA

€5,- tot €150,-

GAMMA

Bestellen
H&M

€5,- tot €150,-

H&M

Bestellen