Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Housewarming cadeau: de leukste opties op een rij

Chris Hofman
Housewarming cadeau: de leukste opties op een rij

Je bent uitgenodigd voor een housewarming, alleen heb je geen idee wat er nog nodig is om van de nieuwe woning een 'nieuw thuis' te maken. Een presentje om het nieuwe onderkomen te vieren wordt altijd gewaardeerd, maar het is wel zo fijn als het ook echt van pas komt. Bij KaartDirect hebben wij een aantal cadeautips voor je op een rijtje gezet, zodat je niet met lege handen aan hoeft te komen op het huisfeestje. Sterker nog, met KaartDirect kun je zelfs ter plekke een keuze maken en direct de digitale cadeaubon schenken!

H&M Home

Eenmaal aangekomen op de housewarming, vallen je gelijk een paar dingen op: er ontbreken sfeervolle accessoires, het nieuwe huis oogt nog wat kaal... Geen kamerplanten, een oude lamp die mee is verhuis vanuit de studentenkamer of kussens die hun beste tijd wel hebben gehad. En als het feestje erg gezellig wordt, zijn er aan het eind van de avond misschien nog wel meer objecten toe aan vervanging... Hoe dan ook, de H&M cadeaukaart komt zeker van pas! De ontvanger kan terecht bij de H&M Home afedling, waar je betaalbare accessoires voor in- en rondom het huis kunt vinden.

Wehkamp

Stel je eens voor: na een geslaagd feestje ploft de ontvanger van jouw cadeau op de bank, de rust in huis is wedergekeerd. Tijd om met een kopje thee de website van Wehkamp te bekijken en te fantaseren over de ideale inrichting van de woonkamer. Met een digitale Wehkamp cadeaukaart in het bezit, kan de ontvanger zijn of haar creativiteit de vrije loop laten en het huis omtoveren tot een sfeervolle en persoonlijke plek. En het beste van alles? Jij hebt hier een mooie bijgedragen aan geleverd door het geven van deze originele cadeaukaart! 

bol.com

Wil je de ontvanger uiteenlopende opties bieden? Dan is een bol.com cadeaukaart een perfect geschenk voor een housewarming. Je kunt dan een bijdrage geven voor een nieuwe airfryer, magnetron, bieropener of wat dan ook. Bij bol.com vind je eigenlijk alles wel en dat maakt deze cadeaukaart meteen een veilige keuze. Is de ontvanger een fervent bol.com shopper? Dan kan met deze tegoedkaart van bol.com ook een 'select abonnement' afgesloten worden voor extra korting en exclusieve aanbiedingen.

Gall & Gall

Je kunt aan komen zetten met een fles lekkers, maar hoe weet je of precies dat ene wijntje in de smaak zal vallen? Het is soms moeilijk te voorspellen wat de voorkeur heeft. De ontvanger is misschien wel een fervent bierdrinker, dan valt een dure fles wijn niet echt in de smaak. Om teleurstellingen te voorkomen geef je de Gall & Gall cadeaukaart. Mocht geen van alles tot de voorkeur spreken, dan zijn er ook genoeg alcoholvrije drankjes verkrijgbaar bij de Gall & Gall.

Als je het echt niet weet: de KaartDirect keuze cadeaukaart

Nog niet overtuigd van deze housewarmingcadeautips? Kies dan voor onze eigen KaartDirect keuze cadeaukaart. De ontvanger kan onze gift card verzilveren tegen elke cadeaukaart in het assortiment. Heb je dus nog steeds moeite om iets uit te kiezen, dan laat je de keuze volledig over aan de gastheer/vrouw. Of het nu gaat om PlayStation tegoed, een modecadeaukaart of een GAMMA cadeaubon die ingezet kan worden voor een blik verf, bij KaartDirect vind je het allemaal!

 

Gerelateerde artikelen:

Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen
Wehkamp

€5,- tot €150,-

Wehkamp

Bestellen
H&M

€5,- tot €150,-

H&M

Bestellen
KaartDirect Keuze Cadeaukaart

€5,- tot €500,-

KaartDirect Keuze Cadeaukaart

Bestellen
Gall & Gall

€5,- tot €150,-

Gall & Gall

Bestellen