Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

De Rituals gift card: het perfecte zomercadeau!

Chris Hofman
De Rituals gift card: het perfecte zomercadeau!

De zomer is aangebroken en je hebt een verjaardagscadeau nodig. Wat is er dan beter dan een Rituals cadeaukaart? Rituals heeft allerlei prachtige producten die deze zomer absoluut van pas komen! Bij KaartDirect hebben we een paar van deze producten uitgelicht die besteld kunnen worden met een Rituals gift card. Dit geeft je direct een beeld van het prachtige cadeau dat je schenkt!

Producten voor zonbescherming

Hoezeer we ook van de zon genieten, bescherming is essentieel. The Ritual of Karma collectie is ideaal voor de zomer. Er zijn diverse producten die je beschermen tegen de zon, zoals een gezichtscrème of een zonnelotion voor het lichaam. Deze producten bevatten onder andere de zoete aroma van lotusbloemen. Samen met de geur van witte thee waan je je direct op een vakantiestemming, en het laat je fris en verzorgd voelen waar je ook bent.

Breng de zomervibes naar je woonkamer

De geurkaars uit The Ritual of Karma collectie is ook een aanrader. De combinatie van lotusbloem en witte thee aroma's zorgt voor een ontspannen sfeer. Vooral wanneer de zon ondergaat, zorgt de brandende kaars voor extra gezelligheid. Naast de geurkaars zijn er ook geurstokjes en huissprays met diezelfde zomerse geuren.

Ook voor praktische producten

Wil je een wat meer praktisch cadeau geven naar eigen keuze? Dat kan ook met de Rituals gift card. De collectie bestaat namelijk uit een brede variatie van producten: verkoelende aftersun douchegel, doucheschuim en Hair & Body Mist omarmen allemaal die levendige zomervibes. Of je nu op zoek bent naar dat vakantiegevoel, de zomerse sfeer bij iemand in huis wilt brengen of dat extraatje voor persoonlijke verzorging cadeau wilt doen: The Ritual of Karma biedt het allemaal!

Geef vandaag nog dit geweldige cadeau!

Via KaartDirect kun je direct een Rituals gift card naar iemand sturen. Profiteer van onze cadeaumodule om iemand echt te verrassen. Het is het perfecte verjaardagscadeau, maar ook is het een uitstekend geschenk als aardigheidje. Vooral in deze zonnige tijden is het een mooi gebaar om iemand het vakantiegevoel te schenken.

Rituals

€5,- tot €150,-

Rituals

Bestellen