Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Back to school header

Back to school met een cadeaukaart van KaartDirect

De zomervakantie is (bijna) voorbij, in september gaan de scholen weer open en wordt er weer hard gestudeerd. Dat betekent dat het tijd is om de nodige schoolspullen in te slaan. Wat is er zoal nodig? Een schoolagenda, pennen, kladblokken, laptop/tablet of misschien wel een nieuwe rugtas. Dat is nogal wat, dus daarom is het geen slecht idee om scholieren (of studenten) een handje te helpen met een cadeaukaart om schoolspullen in te slaan. Bij KaartDirect delen we een aantal handige tips om schoolgangers de komende periode op weg te helpen. Alle beetjes helpen tijdens de back2school dagen.

HEMA – Bij de HEMA vind je de meeste schoolaccessoires. Wil je iets nuttigs cadeau doen, maar weet je niet welke agenda in de smaak zal vallen? Geef dan een HEMA cadeaukaart. Hiermee kunnen de leukste schoolspullen uitgezocht worden: agenda's, pennen en potloden, kladblokken en voor de schoolboeken kleurrijke kaften en etiketten. Om schrijfwaren in op te bergen zijn er ook leuke etuis te koop en lunchboxen die van pas komen tijdens de pauze. Bij de HEMA kunnen ze naar hartenlust shoppen voor nieuwe schoolspullen.

Bol.com – Voor alles wat je nodig hebt, ben je bij Bol.com aan het juiste adres. Elk soort accessoire dat je goed kunt gebruiken voor school, heb je met een paar klikken in huis. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe drinkflessen, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Of een praktische schooltassen, zodat je er goed uitziet als je de klas binnenwandelt. Er is nog veel meer te vinden bij Bol.com, je kunt er zelfs terecht voor beleg om de lunch mee klaar te maken! De Bol.com cadeaukaart is enorm praktisch en komt altijd wel van pas.

Coolblue – Voor nieuwe elektronica kun je terecht bij Coolblue. Met een zeer breed assortiment aan laptops, tablets en andere benodigdheden is er altijd wel iets geschikts verkrijgbaar. Huiswerk maken of de laatste PowerPoint-presentatie nog eens doorlopen, met nieuwe elektronica werkt het allemaal net even wat prettiger. Bij KaartDirect koop je daarom een Coolblue cadeaubon voor een scholier of student die nieuwe hardware goed kan gebruiken voor in de klas of collegezaal.

Adobe – Een aantal van de producten van Adobe zijn bedoeld voor studenten (en leraren). Tijdens deze periode is de kans dan ook groot dat je met korting een aantal van deze creatieve softwareproducten kunt scoren. Om een student aan een creatieve opleiding te helpen, is het geven van een Adobe softwarepakket een uiterst origineel (en praktisch) cadeau. Bij KaartDirect bieden wij een groot aantal populaire Adobe producten aan, neem zeker een kijkje in ons assortiment.

Intertoys – Ook voor de jongste schoolgangers hebben wij een leuke back-to-school cadeaukaart. De Intertoys gift card valt zeker in de smaak vanwege de ongelooflijk ruime keuze aan speelgoed en schoolbenodigdheden. Een Spider-Man tas, of een pakje Pokémon kaarten die op het schoolplein geruild kunnen worden, de Intertoys heeft het.

Dit is een selectie van de cadeaukaarten die aangeboden worden op KaartDirect.nl. Vind je het lastig om een keuze te maken tussen al deze mooie opties? Ga dan voor onze eigen KaartDirect keuze cadeaukaart. De ontvanger kan dan zelf een passende cadeaubon kiezen uit ons volledige assortiment. Alles om scholieren en studenten vooruit te helpen.

 
KaartDirect Logo Icon