Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Op zoek naar een kleinigheidje? KaartDirect geeft een paar tips!

Chris Hofman
Op zoek naar een kleinigheidje? KaartDirect geeft een paar tips!

Je bent op zoek naar een leuk cadeau, maar je wilt niet al te veel uitgeven. Gewoon een kleinigheidje tussen de 5 en 20 euro, bijvoorbeeld voor Sinterklaas. Bij KaartDirect hebben wij een hoop cadeaukaarten die je vanaf 5 euro kunt aanschaffen. Voor de leukste kleinigheidjes zetten wij een paar van deze op een rijtje. Zo kan je een vriend(in), familielid of goede kennis verrassen met een mooie cadeaukaart.

Hema

Bij de Hema vind je van alles: van kleding tot woonaccessoires en van fotoboeken tot taarten. Een cadeaukaart van de Hema is perfect voor die vriend(in) die houdt van een gevarieerd winkelaanbod en graag zelf een keuze maakt. Met een Hema cadeaukaart vanaf 5 euro kunnen ze al een heerlijke rookworst of een set fijne schrijfwaren aanschaffen.

Gall & Gall

Voor de liefhebbers van een goed glas wijn, een bijzondere whisky of een ander lekker drankje is de Gall & Gall cadeaukaart een uitstekende keuze. Vanaf 5 euro kan je jouw geliefde, vriend(in) of collega al trakteren op een fles van hun favoriete drank, of ze kunnen de cadeaukaart gebruiken voor korting op een duurder item.

Zalando

Voor de modebewuste man of vrouw is de Zalando cadeaukaart een schot in de roos. Zalando heeft een breed aanbod van kleding, schoenen en accessoires van verschillende merken en dit in uitlopende stijlen. Met een cadeaukaart kunnen ze dat ene shirt of die leuke schoenen kopen die ze al een tijdje op het oog hebben.

Nationale bioscoop bon

Wie houdt er nu niet van een avondje uit? Met de Nationale bioscoopbon kan je een vriend, vriendin of familielid trakteren op een gezellige filmavond. Of het nu gaat om de nieuwste actie blockbuster, een romantische komedie of een spannende thriller, met deze cadeaukaart zit je altijd goed.

Het gebaar is wat telt

Een cadeau hoeft niet altijd groot of duur te zijn om indruk te maken. Soms is het de gedachte die telt. En met een cadeaukaart van KaartDirect geef je de ontvanger de vrijheid om zelf iets moois of leuks uit te kiezen. Perfect voor iedere gelegenheid en elk budget. Dus wacht niet langer en verras die speciale persoon in jouw leven met een van onze leuke cadeaukaarten!

 

Gerelateerde artikelen:

Zalando

€5,- tot €150,-

Zalando

Bestellen
Bol.com

€5,- tot €150,-

Bol.com

Bestellen
Nationale Bioscoopbon

€5,- tot €150,-

Nationale Bioscoopbon

Bestellen
Gall & Gall

€5,- tot €150,-

Gall & Gall

Bestellen