Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Kies voor een divers geschenk met de Nationale Bioscoopbon

Chris Hofman
Kies voor een divers geschenk met de Nationale Bioscoopbon

Een bioscoopbon is een uiterst veelzijdig cadeau. Het is perfect voor verschillende gelegenheden, of het nu een verjaardag, een spontaan kleinigheidje, of een speciale gebeurtenis betreft. Een echte filmfanaat zou niets meer waarderen dan een Nationale Bioscoopbon! Vooral in deze tijd zijn er talloze films die je absoluut niet mag missen.

 

Waar kan ik een Nationale Bioscoopbon kopen?

Als je een Nationale Bioscoopbon wil kopen, ben je bij KaartDirect aan het juiste adres. Je kunt het zo bont maken als je wilt. We bieden de bioscoopbon al aan vanaf 5 euro, een ideaal kleinigheidje om cadeau te doen. Wil je een ware filmfanaat helemaal in de watten leggen? Dan kun je de Nationale Bioscoopbon opladen tot wel 150 euro! Dat staat gelijk aan heel wat filmbezoekjes!

 

Een cadeau dat altijd in de smaak valt

Na de aankoop van een Nationale Bioscoopbon blijft het tegoed 5 jaar geldig. Voor de ontvanger is dit ruimschoots de tijd om de bioscoopbon te gebruiken voor een kaskraker. Geef je deze maand een Nationale Bioscoopbon cadeau? Er draaien momenteel veel verschillende grote films in de (Pathé) bioscoop. Tom Cruise is bijvoorbeeld opnieuw te zien als Ethan Hunt in Mission Impossible: Dead Reckoning. In Indiana Jones and the Dial of Destiny zien we Harrison Ford voor de laatste keer als Indy schitteren. En natuurlijk mag een nieuwe Transformers-film niet ontbreken, met de subtitel Rise of the Beasts. Er is ontzettend veel keuze en met de Nationale Bioscoopbon zit je altijd goed!

 

Verras vandaag nog iemand met een bioscoopbon!

Bij KaartDirect kun je een Nationale Bioscoopbon kopen en deze direct naar de gelukkige ontvanger sturen. Gebruik onze cadeau module om de Nationale Bioscoopbon te personaliseren. Met onze handige tool kun je een persoonlijk bericht toevoegen aan de cadeaukaart om écht te verrassen. Reken maar dat het op waardering kan rekenen! Zodra je betaling is afgerond, wordt de Nationale Bioscoopbon direct verzonden! Het enige wat de ontvanger nog hoeft te doen is een heerlijk dagje film kijken inplannen, allemaal dankzij jou!

 

Gerelateerde artikelen:

 

Nationale Bioscoopbon

€5,- tot €150,-

Nationale Bioscoopbon

Bestellen
Pathé Thuis - 1 HD film

€5,99

Pathé Thuis - 1 HD film