Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Sinterklaas banner

Vier Sinterklaas met een cadeaukaart van KaartDirect

Na Piet is KaartDirect de backup voor Sinterklaas! Bij ons vind je talloze digitale cadeaukaarten waar iedereen blij van worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gift card van een populaire game zoals: Fornite V-Bucks, Minecraft Minecoins of een Roblox kaart. Een cadeaukaart is ook het perfecte geschenk voor een surprise! Met een van onze veelzijdige digitale cadeaukaarten kan de ontvanger zelf iets leuks uitzoeken, zo weet Sinterklaas zeker dat het cadeautje in de smaak valt.

Wanneer komt Sinterklaas in het land?

Op de eerste zaterdag na 11 november is de intocht van Sinterklaas in Nederland. Dit betekent dat kids weer massaal hun schoen zullen zetten voor wat lekkers en misschien wel een klein cadeautje! Vier je het feest met vrienden of familie? Trek een lootje, schrijf een (mooi) gedicht en verras iemand met een dierbare met een attent cadeau. Hier is het altijd de kunst om een cadeau te vinden dat goed in de smaak valt (of juist helemaal niet).

De voordelen van een digitale cadeaukaart

Sinterklaas is het leukste wanneer je dit met je dierbaren viert. Helaas is het niet altijd mogelijk om tijdens deze gelegenheid samen te komen. Zo kan het zijn dat vrienden of familie in het buitenland zitten. Iedereen die tijdens de feestdagen weleens een pakketje heeft verstuurd, weet dat de grote drukte voor problematische vertragingen kunnen zorgen. Op zulke momenten is het geven van een digitale cadeaukaart een mooi middel om toch elkaar te verwennen. Een ander voordeel van digitale cadeaukaarten is dat je het op ieder moment binnen enkele seconden beschikbaar hebt. De perfecte uitkomst wanneer je op het laatste moment nog iets wilt regelen. Of wat te denken als de ontvanger erg kieskeurig is? Met een KaartDirect keuze cadeaukaart kan het haast niet fout gaan!

Leuke cadeautjes voor gamers

Soms weet je je geen raad met de verlanglijst van een kind. Misschien staan er zelfs onderwerpen op waar je nog nooit van heb gehoord. Spelen ze graag op een spelcomputer? Het kan zijn dat ze het iedere week over een andere game hebben, het is dan ook niet zo gek als je hier niet volledig in thuis bent. De keuze is voor de Nintendo Switch bijvoorbeeld enorm en dan is het risico natuurlijk dat je de verkeerde game koopt. Daarom bieden wij bij KaartDirect Nintendo eShop cards aan, waarmee in de Nintendo eShop een game, uitbreiding voor een game of wat anders gekocht kan worden. Op zoek naar tegoedkaarten voor andere consoles? Wij bieden ook PlayStation, Xbox en Steam kaarten aan. We weten uit ervaring dat het met zo'n cadeaukaart absoluut niet fout kan gaan.

Cadeaus voor hem en haar

Stel je moet een cadeau zien te regelen voor een kennis of vriend, alleen zijn de specifieke wensen niet bekend. In zo'n geval hebben wij een breed assortiment aan cadeaukaarten, waar iedereen blij van wordt. Zo bieden wij shopping cadeaukaarten en keuze cadeaukaarten in verschillende categorieën aan voor volwassenen. Voor het jongere publiek hebben we uiteraard ook fantastische opties, bijvoorbeeld een cadeaukaart van de Intertoys. Met de waardebon kunnen ze een mooie LEGO-set scoren of nieuwe Pokémon kaarten kopen. Ze kunnen er alle kanten mee op.

Een belevenis cadeau geven

Wie geniet er nou niet van een dagje tussenuit? Een belevenis cadeau geven staat garant voor een fijne herinnering. Wat dacht je van de Efteling cadeaukaart? Kinderen zullen genieten van de spannende attracties en de unieke ervaring van het Sprookjesbos. Het zal hoe dan ook een onvergetelijke dag worden. Voor extra keuzevrijheid zit je met een Dagje uit cadeaukaart helemaal goed. Dit cadeautje is inwisselbaar bij dierentuinen, musea, indoor- en outdoor activiteiten: ontzettend veel opties voor het perfecte dagje uit!

Cadeaus die niet in de schoen passen

Ben je van plan om flink uit te pakken? Dan kan het zijn dat het cadeau niet in de schoen past, of je het gezamenlijk uit wilt gaan zoeken. Dan is een digitale cadeaukaart van bijvoorbeeld IKEA, Coolblue, bol.com of Amazon een mooi alternatief. De ontvanger kan een (groot) cadeau uitkiezen, zonder dat Sinterklaas met een logistiek probleem komt te zitten.

Gebruik onze cadeaumodule om een digitale cadeaubon te personaliseren en rechtstreeks naar iemand te sturen. Om helemaal in de sfeer van Sinterklaas te blijven, kun je er ook meteen een leuk gedicht aan toevoegen.

 
KaartDirect Logo Icon