Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Housewarming cadeau nodig? Lees hier onze tips!

Chris Hofman
Housewarming cadeau nodig? Lees hier onze tips!

Deze periode kan gezien worden als de onofficiële tijd van het housewarming cadeau: studenten die voor het eerst op kamers gaan, of starters die na de zomervakantie intrekken in een nieuwe woning. De kans is aanwezig dat je binnenkort weer eens uitgenodigd wordt voor een housewarming. Het kan echter wat lastig zijn om in te schatten wat hij of zij nodig hebben in het nieuwe stekkie. De veelzijdigheid van een cadeaukaart komt tijdens een housewarming goed van pas! KaartDirect heeft een selectie gemaakt van de leukste digitale cadeaukaarten, zodat je altijd met een geslaagd presentje de woning betreedt.

Gamma 

Bij het intrekken van een huis ben je nog lang niet klaar. Meestal moeten er nog dozen uitgepakt worden of zijn er allerlei klusjes te verrichten om het naar een persoonlijke smaak te maken. Een Gamma cadeaukaart komt altijd wel van pas als men recentelijk is verhuisd. Omdat jij vast niet precies kunt inschatten wat er allemaal nodig is, kan de ontvanger met deze cadeaukaart zelf naar het nodige op zoek in de grootste bouwmarkt van Nederland. Echt een cadeaubon die goed terecht komt wanneer er nog wat te klussen valt!

Coolblue 

Een nieuw huis betekent een nieuwe start. Vaak wordt er pas na de verhuizing ontdekt dat er nieuwe apparaten nodig zijn om het leven makkelijker te maken. Van een nieuwe blender tot een slimme thermostaat, de mogelijkheden zijn eindeloos met een Coolblue cadeaukaart. Met een breed assortiment in elektronica en huishoudelijke apparaten, kun je de ontvanger de kans bieden om precies te vinden wat bij zijn of haar nieuwe leven past. En laten we eerlijk zijn: wie wordt er nu niet blij van een beetje hightech comfort in huis?

Netflix 

Wat is een betere manier om een nieuw huis in te wijden dan met een gezellige filmavond? Met een Netflix cadeaukaart bied je de ontvanger de mogelijkheid om lekker te ontspannen na al het harde werk van de verhuizing. Of het nu gaat om een spannende serie, feelgood film of een documentaire, Netflix heeft het allemaal. Het is het perfecte cadeau om die eerste rustige avond in het nieuwe huis te spenderen.

Huis & Tuin cadeau

Een nieuw huis met een buitenruimte biedt een zee van mogelijkheden: van tuinmeubilair en planten tot gezellige verlichting of zelfs een zwembad. Met een Huis & Tuin cadeaukaart geef je de vrijheid om een buitenruimte naar eigen smaak in te richten. Of het nu een balkon, patio of uitgestrekte tuin is, met deze cadeaukaart kunnen ze het omtoveren tot hun eigen buitenparadijs.

Bijenkorf 

Verhuizen is vaak het perfecte moment om de garderobe eens op te frissen of nieuwe stijlvolle accenten aan het interieur toe te voegen. Een Bijenkorf cadeaukaart biedt toegang tot een breed scala aan hoogwaardige producten, van designerkleding tot luxe woonaccessoires. Het is niet alleen een attent cadeau, maar ook een cadeau dat de ontvanger een luxe ervaring biedt, wat erg welkom kan zijn na de stress en het harde werk van het verhuizen.

HEMA

Als er één winkel is die synoniem staat voor praktisch en stijlvol, dan is het wel de HEMA. Van keukenbenodigdheden tot beddengoed, de HEMA heeft het alle essentials voor in huis. Dit maakt de HEMA cadeaukaart een perfecte housewarming gift voor iedereen die nog wat huishoudelijke spulletjes nodig heeft om het huis echt als een thuis te laten voelen.

Personaliseer een cadeaukaart bij KaartDirect

Met deze gecureerde lijst van housewarming cadeaus heb je altijd een passend en gewaardeerd geschenk binnen handbereik. Of de ontvanger nu een klusser, filmfanaat, tuinliefhebber, fashionista of gewoon iemand is die houdt van het gemak van alledaagse benodigdheden, er is voor ieder wat wils. Ben je er nog steeds niet over uit wat je wilt geven? Verstuur dan de KaartDirect Keuze Cadeaukaart via onze cadeaumodule, zodat de ontvanger zelf een cadeaubon kan kiezen uit ons brede assortiment!

Coolblue

€5,- tot €150,-

Coolblue

Bestellen
HEMA

€5,- tot €250,-

HEMA

Bestellen
GAMMA

€5,- tot €150,-

GAMMA

Bestellen