Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Het nieuwe hoofdstuk van Warzone is begonnen

Chris Hofman
Het nieuwe hoofdstuk van Warzone is begonnen

De gratis multiplayer batte royale van Call of Duty is terug! Warzone 2.0 speelt zicht af in Al Mazrah, een fictieve stad in het Midden-Oosten. Op deze grote map, neem je het op tegen honderd andere spelers. Spring alleen, of met een team het vliegtuig uit en houd het vol totdat je de laatst overgeblevene bent. Alleen dan kan jij jezelf tot winnaar uitroepen.

In Warzone 2.0 zijn er een hoop nieuwe elementen toegevoegd. Zo zijn er AI-soldaten op de map toegevoegd die je weerstand bieden bij verschillende Strongholds. In deze Strongholds, meestal gebouwen die flink verdedigd worden, vind je de beste loot en je gepersonaliseerde loadout. Erg belangrijke plekken om te bezoeken dus!

Leg je het loodje? Dan krijg je een tweede kans om terug te keren naar Al Mazrah. Betreed de vernieuwde Gulag en strijd in teams van 2 om terug te keren naar het slagveld. Duurt het potje te lang? Dan komt er een super soldaat met een minigun het veld op om het proces te versnellen.

Wat is Warzone DMZ?

Naast de populaire battle royale modus is er ook een nieuwe spelmodus te ontdekken. In de Demilitarized Zone (DMZ) is het zaak om missies te voltooien en loot te verzamelen. Je spullen zijn pas veilig wanneer je uit het level weet te extracten. In deze modus vind je voornamelijk weerstand van (AI) militairen, maar er zijn ook andere spelers missies aan het volbrengen. Het is aan te raden om te opereren met een ervaren team, zo makkelijk is het allemaal nog niet...

Een battle pass als nooit tevoren

Het reward systeem van de Warzone 2.0 Battle Pass is compleet vernieuwd. Je krijgt een grote kaart voorgeschoteld waarbij je de mogelijkheid hebt om zelf te bepalen welk item je als eerst vrij gaat spelen. Ideaal wanneer je een nieuw wapen, of operator op het oog hebt die je snel wilt gebruiken. In de basis is ook deze battle pass gratis te ervaren, alleen krijg je dan geen toegang tot alle content. Wil je de volledige battle pass ervaren, dan zal je hier met COD points (CP) voor moeten betalen. De battle pass voor Warzone 2.0 kost 1.100 CP in de Call of Duty Store, wat neer komt op ongeveer 10 euro. Een bijkomend voordeel: als je alle rewards vrijspeelt, ontvang je in totaal 1.400 CP. Dit is meer dan genoeg punten om de volgende battle pass mee te kopen. Kies uit een van onze tegoedkaarten voor je gewenste platform en begin met het vrijspelen van de rewards.

Call of Duty: Modern Warfare 2 nog niet gespeeld?

Warzone 2.0 is coherent gelinkt aan Call of Duty: Modern Warfare 2. Niet alleen krijg je een geweldige singleplayer ervaring voorgeschoteld, ook heb je hier een uitgebreide multiplayer met verschillende modi beschikbaar. De multiplayer van Call of Duty heeft een groot voordeel, hier heb je namelijk de mogelijkheid om je wapens ontzettend snel te levelen. Doe je dit alleen in Warzone, dan zal er een stuk meer tijd overheen gaan voordat je wapens perfect zijn voor jouw loadout. Heb je de game nog niet in huis? Call of Duty: Modern Warfare 2 is beschikbaar voor de PlayStation, Xbox en PC.

Bij KaartDirect koop je veilig en snel tegoed. Haal bijvoorbeeld een PlayStation card om in de PSN Store Cod Points te kopen. Naast de battle pass is er ook de mogelijkheid om verschillende skin bundels in de Call of Duty Store te kopen. Hiermee kun je het uiterlijk van verschillende operators veranderen, maar ook verschillende wapenpresets kant en klaar kopen. Ook zijn er emblems en/of calling cards inbegrepen voor je persoonkijke profiel. Alles om er flashy uit te zien en intimiderend over te komen.

 

Gerelateerde artikelen:

Xbox Gift Card €20

€20,-

Xbox Gift Card €20

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20