Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Beleef CoD: Modern Warfare 2 samen met vrienden

Chris Hofman
Beleef CoD: Modern Warfare 2 samen met vrienden

Call of Duty: Modern Warfare 2 is gelanceerd en dat kan maar één ding betekenen: tijd om samen met je vrienden het slagveld te betreden! De uitgebreide multiplayer heeft een aantal bekende en nieuwe spelelementen voor je klaar staan. Het is aan te raden om goed voorbereid aan MW2 te beginnen. Om online te kunnen spelen heb je bijvoorbeeld een PlayStation Plus lidmaatschap nodig. Zo heb je al voor € 24,99 een PS Plus Essential abonnement voor drie maanden om samen met je vrienden online te gamen.

Samen Modern Warfare 2 spelen

De nieuwste Call of Duty is voorzien van toffe (multiplayer) content, waar je niet snel op uitgekeken raakt. Om te beginnen is er de multiplayer, hier vind je varianten als Team Deathmatch, Domination, Hardpoint en meer. Liever een groot slagveld betreden? Dan heb je Invasion en Ground War tot je beschikking, waar je het met 64 man tegen elkaar opneemt. Daarnaast zijn ook de uitdagende Spec Ops missies terug van weggeweest. In deze co-op modus krijg je de opdracht om met z'n drieën een geheime missie te voltooien. Hoe beter je deze weet te volbrengen, hoe groter de beloning!

Een flink wapenarsenaal tot je beschikking

Hoe meer je Modern Warfare 2 speelt, des te hoger je level wordt. Zodra je het hoogste niveau hebt bereikt, momenteel is dat level 55, heb je het volledige wapenarsenaal tot je beschikking. In de vernieuwde Armory heb je de mogelijkheid om de efficiëntie van wapens te verbeteren of aan te passen naar jouw eigen voorkeur. Voorzie bijvoorbeeld de AK-47 van een vizier om vijanden op afstand onder druk te zetten. Bijna ieder onderdeel kan aangepast worden, waardoor je veel mogelijkheden hebt voor het finetunen van je wapen. Het missen van een headshot zal in ieder geval niet aan je wapen liggen...

Bloedstollende singleplayer

Traditiegetrouw is Call of Duty voorzien van een spectaculaire singleplayer campaign. In Call of Duty: Modern Warfare 2 volg je het verhaal van Task Force 141, een internationaal team van elite-soldaten. Reis de hele wereld over om een criminele organisatie op te rollen: van Mexico tot het fictionele Urzikstan. Als klap op de vuurpijl bezoekt het team Amsterdam, welke op verbluffende wijze in de game is verwerkt. Alleen al om deze reden mag je de game niet missen!

Met PlayStation Plus alles uit CoD halen

Klaar om met Call of Duty: Modern Warfare 2 aan de slag te gaan? Hij is vanaf nu beschikbaar in de PlayStation Store en te koop met een PlayStation kaart. Om samen online te kunnen spelen en het meeste uit CoD te kunnen halen, heb je een PS Plus abonnement nodig. Ieder lidmaatschap volstaat. Wil je meer dan alleen online gamen? Kies dan een PS Plus Extra of Premium lidmaatschap om van de extra features gebruik te maken.

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

€24,99

PlayStation Plus Essential - 3 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Extra - 3 maanden (tegoed)

€39,99

PlayStation Plus Extra - 3 maanden (tegoed)

PlayStation Plus Premium - 3 maanden (tegoed)

€49,99

PlayStation Plus Premium - 3 maanden (tegoed)