Binnen 1 minuut geleverd

Officiële verkoper

De laagste servicekosten

Maak je klaar voor Call of Duty: Modern Warfare 2

Chris Hofman
Maak je klaar voor Call of Duty: Modern Warfare 2

Het iconische Task Force 141 team keert terug in de reboot van de Modern Warfare-reeks. Price, Gaz, Ghost en Soap staan weer voor moeilijke vraagstukken die het beste op te lossen zijn met een hoop kogels. Call of Duty: Modern Warfare 2 is de nieuwe blockbuster game die op 28 oktober gespeeld kan worden. De game is te pre-orderen in de PlayStation Store, zodat je er op de dag van release meteen in kunt duiken. Er is namelijk een hoop te doen!

Naast de veelbelovende singleplayer mode, is de geliefde multiplayer uiteraard ook weer van de partij. Er zijn een hoop nieuwe en bekende wapens (uit de franchise) beschikbaar om je tegenstanders een kopje kleiner mee te maken. Ga naar de Armory om je favoriete wapens te optimaliseren. Voeg elementen toe om ze zo efficiënt mogelijk te maken voor verbeterde resultaten.

Wie geen genoeg kan krijgen van spannende missies, kan zijn hart ophalen in Special Ops. In deze co-op modus speel je spannende, tactische missies met andere team leden. Daarnaast wordt op regelmatige basis de game voorzien van updates met extra content, zoals nieuwe maps, seizoens evenementen en meer.

Welke edities van Modern Warfare 2 zijn te koop?

De nieuwe Call of Duty is in twee versies beschikbaar in de PlayStation Store: de normale versie en de Vault Edition. De normale versie bevat enkel de game voor zowel de PS4 als PS5. Erg handig voor wanneer je plannen hebt om later te gaan upgraden. De Vault Edition biedt een hoop toffe extra’s: het Ghost Legacy Pack, Red Team 141 Operator Pack, toegang tot de FJX Cinder Weapon Vault en 50 gratis levels in de Battle Pass.

Wil je de game halen maar niet je bankgegevens koppelen aan je PSN account? KaartDirect verkoopt tegoedkaarten voor de PSN Store. Zo koop je de versie die je wilt met PlayStation tegoedkaarten. Je kunt ook vrienden over halen mee te spelen in Modern Warfare 2 door ze tegoedkaarten als cadeau op te sturen. Wat je ook doet, zorg dat je klaar staat voor de Call of Duty. Let op: om samen online te spelen heb je een PlayStation Plus nodig.

Wanneer komt Call of Duty Warzone 2.0 uit?

Naast de nieuwe Call of Duty, komt later dit jaar ook het langverwachte Warzone 2 uit. Vanaf 16 november kan je samen het slagveld betreden, gratis en voor niks. Deze battle royale game brengt een hoop vernieuwingen met zich mee. De strijd om de eerste plek vindt plaats op een compleet nieuwe map genaamd Al Mazrah. Het nieuwe speelveld zal een hoop diversiteit bieden, onder meer: gebergten, industriële gebieden, steden, woestijnvlaktes en dorpjes aan de kust. Genoeg om naar uit te kijken dus!

 

Gerelateerde artikelen:

PlayStation Store code €20

€20,-

PlayStation Store code €20

PlayStation Store code €60

€60,-

PlayStation Store code €60

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

€59,99

PlayStation Plus Essential - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

€99,99

PlayStation Plus Extra - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht
PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

€119,99

PlayStation Plus Premium - 12 maanden (tegoed)

Uitverkocht